• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    AXTHEB: ADHD Love miluju!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    TILIO: Tak ona asi nebude úplně náhoda, že jsem pasáček ovcí, no. Občas mívám exekutivní paralýzu, i když jenom potřebuju jít čůrat nebo se po dvou dnech rozumně najíst, takže se mě nějaké kecy o výmluvách vlastně ani nedotýkají.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KROPUCHA: Díky za podporu. Jak píšu, včera mi to přišlo vtipný a dneska už zas vůbec:) Hlavně jsem si uvědomila, jak je těžký tyhle nepochopitelný faily nějak vysvětlit ostatním.
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    WRNQ: To mi zní jako typický ADHD sebemrskačství! Taky jsem studovala překladatelství a často píšu jako tatar :) A každej dělá někdy chyby.
    THEON
    THEON --- ---
    RANDOM_NIGHT: Ty jo to je vlastně překvapivě trefný. Jakože buď je to ta paralýza stylu “ze všech sil se snažím vstát a jít udělat tu věc ale navenek dal nedělám nic” a nebo je to o tom, že mám pocit že bych tu energii bral totálně z rezerv, tak radši “konzervuju”.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Do prdele už! Proč tady není stejná funkce jako ve WhatsAppu nebo Teams, že příspěvek po sobě může člověk ještě upravit? Já si fakt připadám jak úplnej kretén za poslední dva dny (ale nejen teď, stává se mi to pořád).
    Chápete, já mám vystudovanou bohemistiku a učím to a pak (kurvaaa!!!) nenapíšu dobře mě/mně, shodu podmětu s přísudkem a podobný blbosti ze základky. A vysvětlujte pak někomu, že máte totální mozkovou mlhu a zkraty jak Brno a ačkoliv to všechno víte, napíšete to blbě? Mám pocit, jakoby můj mozek měl takový mikrovýpadky, který se prostě nedají ničím vysvětlit. Nejčastěji se mi to stává s čísly a mockrát se mi už stalo, že jsem něco spletla a byl to fakt průser.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BOD
    BOD --- ---
    ELLIE: Sem si říkal jestli je nutné tam dávat smajlík aby to nevyznělo že se mě to dotklo : )
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    BOD: Tak dobře, že jsi poznal, že to byl vtip. Vtipy si netřeba brát osobně.
    BOD
    BOD --- ---
    ELLIE: Já mám paranoidní pocit ohrožení z formulace, byť ve vtipu, že by někdo s ADHD/ASD něco měl nebo neměl
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    VANEK: Sazba by šla ospravedlnit jedině, kdyby kniha byla formátu A7. AI kresba na obálce jde ospravedlnit hůř. Protože jako AuDHD by z toho měla mít paranoidní pocit ohrožení :D (nevim, já když vidím typickou AI ilustraci, zapnou se mi všechny alarmy najednou...)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VANEK: Ta sazba je fakt priserna. Preco to nenatiahnut na milion stranok, aby sa aspon nejak ospravedlnila ta cena.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ECLECTICA: Stavu uz roky odolavam, lebo nebolo miesto. Bohuzial to vyzera, ze by sa tento problem mohol v dohladnej dobe vyriesit. 😃
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Do nového školnho roku vstupuju s novými koníčky: tkaní koberců a dancehall
    Naštěstí si vystačím s tkalcovským stavem za cca 4 tisíce :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    PSA: Na FB na mě vyskočila paní s AuDHD, která si vydala, respektive prodává knihu... za pět stovek. Podle ukázky to snad nebude horší než tento klub, akorát že průměrná stránka má sotva 600 znaků a ze sazby krvácejí oči i bez OCD.
    Bookla | AuDHD - Navenek klid, uvnitř cirkus
    https://bookla.cz/eshop/produkt/audhd-navenek-klid-uvnitr-cirkus
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MART1NKA: Ano, furt. Ale s concertou lepší! Rozhodně se snížil počet "zapnutých kanálů" a jede to pomaleji.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MART1NKA: naprosto vzdy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam