• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: mluvíš mi z duše :)
    třeba včera bylo smutné, že paní zkusila až moc exotické menu... já sice z toho ani jednu věc nevyhledávám, ale byl bych nadšený už kvůli tomu, že to bylo nové, zajímavé jídlo, které si nedám jinak a zároveň bylo takové "čisté" ne jako kolikrát osmažena nejlevnnější flákota apod... viz paní za 200,-Kč
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Přesně. Nahráváme si to, pouštíme si to u oběda a u večeře. Je to jako dívat se na zvířátka za sklem... a připomínka, že se máme nehorázně dobře (třeba ta paní, která uvařila za 200 pro všechny, byla smutný případ).
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---

známkujte (tak jak v pořadu) úterní soutěžící

14 hlasy od 14 respondentů

KUBAN88
      KUBAN88 --- ---

známkujte (tak jak v pořadu) pondělní soutěžící

17 hlasy od 17 respondentů

KUBAN88
        KUBAN88 --- ---
        tak vás tu hezký vítám :-)))

já na to koukám prakticky odzačátku... náhráváme si každý díl a pak po zprávách na to koukáme, někdy se zaujetím, někdy jen očkem levým

nutno dodat, že mě (a hlavně mojí ženu) to baví dost právě kvůli té zvrácenosti samotné
        L4MA
        L4MA --- ---
        KASUMI: to je hlavni napln poradu, kecy mlady vs. stary a zencky vs. muzsky...
        KASUMI
        KASUMI --- ---
        ja jsem videla asi tak 3 dily, kazdej tak na pul oka, neco jsem u toho delala.. vetsinou totiz chodim z prace domu az kolem osme a tak zvracena, abych si to poustela z netu, nejsem :D

ale videla jsem tu studentku, co delala knedlik se svickovou a moc se ji to nepovedlo.. porad tam ale rikali "je ji jenom 18, tak na 18 je to dobry".. jako kdyby to bylo nejaky mentalni postizeni.. tak kdyz chci varit svickovou, tak ji mam umet, na veku snad nezalezi...
        pak nejakou vegetarinku, kterou vsichni zdrchali, ze nedelala maso.. chtela jim ukazat, ze to jde i bez masa..
        a jeste v rannych pocatcich nejakou silenou pani, ale to uz nevim, co varila.. vim jen, ze tu serii vyhrala pani, co delala neco naprosto babicovskyho.. zapecenyho s eidamem a plny smetany :))

a pak jen utrzky
        ENTENTYKY
        ENTENTYKY --- ---
        baketa jede :DD
        HE11_KNIGHT
        HE11_KNIGHT --- ---
        JUDE: Baketa Lady se stala za jeden týden Legendou :))
        JUDE
        JUDE --- ---
        Kasumi to kazdej a vsichni cekaj kdo to tu rozjede - a priznavam se vidim 2 az 3 kousky teto sondy do zivota obycejnych volicu tydne...
        KASUMI
        KASUMI --- ---
        bookuju jenom z urciteho pocitu zvracenosti :)
        JUDE
        JUDE --- ---
        do záhlaví:
        HE11_KNIGHT
        HE11_KNIGHT --- ---
        Tak to jsem zvědav :)
        Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam