• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Největší taktik byl tenhle týpek:
    http://www.iprima.cz/prostreno/ucastnici/michal-vlk

Suverénně ostatním lidem nasázel čtyřky a pak se ještě roztomile "divil", že vyhrál.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    Je to pro mne celkem dost zajímavý rozpor, tahle záliba sledovat pořady, v kterých se moji spoluobčané ztrapňují až na hranici únosnosti (platí i o talentmánii apod., to jsem se nasmála jak nikdy). Celkem se za to na jednu stranu stydím, před mými intelektuálními kolegy z práce bych to například nikdy nemohla přiznat:)) Ale nakonec na to zase čumím a cítím je na konci jako uebermensch:))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    L4MA: no zalezi - ono kdyby rekl jako minulej tyden ten Hubert (nebo predminulej?) - ted budu taktizovat, ano chutnalo, ale proste chci vyhrat - s timhle nemam problem

ale pokud nekdo to vychvaluje do nebes a pak da 4 nebo nedej boze to chvali pred hostitelem a pak ho pomluvi a da zase nizke cislo tak to mi moc nevoni...
    L4MA
    L4MA --- ---
    KUBAN88: no snad mu to taky nevycitate... :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    WITTGENSTEIN: doporucuju diskuzi na streamu pod lidma jako je ten stepan a podobny co "taktizujou"... takovy uprimny nenavisti k nekomu koho by ty divaci meli mit uplne v prdeli sem na internetu moc nezazil... :) lepsi nez diskuze na idnesu/novinkach vo czarotekku a jinejch smazkovskejch akcich... :) typickyho divaka kterej tam do ty diskuze prispiva si predstavuju zenskou 40 - 50 ktera nema co na praci a moc me bavi kdyz se takovy damy vztekaj a trollujou na internetech...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: v méně slušné se tomu říká vychcaně... ten byl přesnej prototip toho jak mazat med kolem huby a pak to zazdit cislem 4 nebo 5
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Sesterský klub na Okounu: http://www.okoun.cz/boards/prostreno
    Zajímavě se tam třeba rozebírala kauza, kde si účastníci předem rozdělili výhru na pět rovných dílů, ať už vyhraje kdokoli (vyhrál tenkrát Štěpán, který bodoval opravdu "takticky", ve slušné společnosti se tomu myslím říká "vyčůraně".)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tenhle tyden je slabej... jedina ta ctvrtecni je mega exotka... ale jinak nuda sed...akorat ta vcerejsi furt vsude cpe ze si vzala anglicana (jak chuda holka z vesnice ke stesti prisla)
    a zajimavost je, ze ta babicka Dana je babickou jedne z MISS - Salačové nebo jak se jmenovala MISS 2000 (viz ofiko stranky prostreno)
    L4MA
    L4MA --- ---
    WITTGENSTEIN: zavist? pochybuju ze nekdo zavidi kramy, jak z poutovy maringotky a flasky vod piva, ktery ani nevypadaj ze sou vod piva.. .)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KUBAN88: no nejen ze se nepriznala ale jakou mela jeste krasnou legendu... jak se to menuje vetrniky, podle toho jak sou kulaty vetrniky v holandsku a ty okurky ze sou listy toho vetrniku... este z nich skoro udelala kreteny, ze nevi, ze vetrnik je kulatej... :D
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Obzvláště ta večeře u paní, co provozuje hernu, byla v tomto ohledu výživná. Styl Ludvík XIV. + svatostánek v podobě místnosti se starobylými lahvemi. Ta závist u ostatních soutěžících byla myslím patrná.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    KUBAN88: bohus level :DD jj, jsou (jednou uz tam teda "celebrity" meli, ale to mi prislo tehda jako desna nuda, ani jsem to nedodivala)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    L4MA: to jsem nepochopil, proc se k tomu nepriznala, akorat si uskodila vic... ale dobre, aspon jsou temata :)))
    L4MA
    L4MA --- ---
    PETTYCAY: no oni ty vetrniky z racio polystyrenovejch chlebicku s nakladackama taky staly za to... a slzicky kuli spinavejm priborum me zahrali u srdicka... .)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Á, paní "caprese na špízu" :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ENTENTYKY: capy s makem jsou takovej bonus level... ale ty me tolik nebrali... tohle jsou lidi z okoli apod...

treba v Praze si ty lide navzajem mene zavideji, naopak na morave to davaj ostatnim sezrat - ale tim nechci rozpoutat pragocentrickej flame, jen to ne, jen mi to tak prijde...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    jinak jsem zvedavej na dnesek - to je muj tip na viteze... je takovej strojenej pan co spoklknul raminko, ale nikdo s nim nebude mit extra problem a naopak nejsympatictejsi babka Dana bude vnimana jako nejvetsi konkurence, takze uz zase vidim:

"bylo to fantasticke, famozni, par much to melo, ale jak od babicky. davam petku"
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja ten porad nejdriv ignorovala, ale pak jsem obcas zachytila neco pred zpravama a tak me to "zaujalo", ze jsem postupne dokoukala i ostatni dily na netu, kdyz tam byl nejakej libovej konflikt :) zoo hadr :)) (btw. jsem fakt stastna, ze takovy exoty osobne neznam :D)

jinak doporucuju i capy s makem, to je temer psychedelicka podivana :D
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    PETTYCAY: to byla tragicka parta - jedinej kamionak byl takovej prijemnej a fer... nejvetsi pica byla ta prvni - Milada - nejen ze uvarila uberblaf, ale jeste byla natolik "drsna" ze si myslela, ze je to jako od Polreicha....

zajimave je, jak ti lide se meni pote co odvarili...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam