• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ENTENTYKY:
    WITTGENSTEIN:
    KUBAN88:
    TYRKYS2: tak vám teda pěkně děkuju....dnes ráno jsem si ve čtvrt na jednu řekl, že ještě před spaním mrknu na nyx, přečetl jsem si vaše poznámky a spát šel ž o půl druhé po zhlédnutí zmíněného dílu, oči navrch hlavy a v žilách dvě deci whisky, anžto se to jinak nedalo vydržet. a dneska jsem jak praštěnej pytlem...
    ale zase už vím, jak vypadá peklo: poměr olej:ostatní suroviny 1:1, ohřívané dressingy, instantní masové šťávy a dva country boys v ponožkých v rohu obýváku...himbajs šůviks...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TYRKYS2: A tohle mi uniklo. Je to zlo (a vůbec niva v české gastronomii je ZLO.)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    WITTGENSTEIN: Koukám na to a ohřívat hotový jogurtový dresing s nakrájenou nivou? To je šílený!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Právě jsem na to dokoukal. Tortellini ze sámošky (i s tou takzvanou masovou kuličkou, která chutná jak lepidlo), kuře utopené ve dvou centimetrech oleje, masová šťáva z prášku (holt někdo musí být první, příště by to mohl zasponzorovat Unilever), česká představa o číně (hlavně sójovka a škrob, do toho paprika, těch v Číně roste...), jako dezert zmrzka ze sámošky, kompotovaná broskev (jo!), rostlinná šlehačka a čokoládový dip!
    A oni mu za to nasázeli 34 bodů. Otřesné, ovšem jako zpráva o tom, co mají Češi rádi, je to k nezaplacení.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    mě už to asi přestává bavit. je to nemastný neslaný (to nemluvím o tom žrádle, co nemá patřit na stůl). poslední dobou jedno velké zýf
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no kdyz uz nic tak ten Vaclav je alespon sympatak... ale to co dneska predvedl u plotny bylo na zebliti...

ale vtipne ze Jan ma plnou hubu kecu a dneska mu to chutnalo, to se asi moc smat nebude az uvidi co chvalil za prisady

a pak pani Radka pokracuje v tradici kravicek... to je fakt tak protivna slepice (jima me hruza ze je jen o rok starsi nez ma zena a vypada tak o 100 let, ale to je jedno)...v prvnim dile mlela cosi o tom, ze nema rada kdyz nekdo mlaska apod... a vsechny dili mluvi s plnou hubou a dokonce je videt jak prska... slepice....

no a tenhle tyden fakt o vareni neni.... a sympatie vyhrava dnesni Vaclav...(hrozne mi projevem pripomina Pepu Poláška)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    tak tento týden všichni tak stejně strašní, pochybuji že to alenka zachrání "hovězím pérem na česneku"...:D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a vsadim se, ze se jim vsem budou delat boule za usima a nakonec to jeste vyhraje :D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja to uz dlouho nevidela, ale dneska to je fakt zlo

jsem si nikdy nedokazala poradne predstavit, co to znamena, kdyz nekdo neumi varit - tak dneska uz to vim :D
    ta vodrena teflonka, 3 cm vrstva oleje na "orestovani" masa, "sojovka", ohratej dresink s nivou, instatni stava na maso .....

ach
    muj
    boze
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    úterý jsem bohužel neviděl.. ale středa kde paní Radka "vim všechno" a pan Jan "jak ty mě, tak já tobě", mě hodně zklamali .. o objektivním hodnocení v tomto týdnu si asi nechám jenom zdát :/ Myslim že ty soutěžící by vubec to bodování neměli brát do ruky..
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    dneska to byla príma zábava a jak se všichni shodli. za břicho jsem se popadala
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    RUDIE: bomba! :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    RUDIE: :))
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    tenhle týden pro mě byla muka. luxusní veličenstvo Sádlo Kristýna Vylízaná.. a vyhrát měl Lubomír. Jeho jídlo vypadalo nejlíp. ty steaky z lososa. radost pohledět
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    ta Kristýna byla každý díl větší a větší.. a ještě jak si dávala pořád kytky do hlavy a dneska její tuňák z konzervy uááá
    Jakub mi ani moc nevadil, i když ta jeho přebuznělá dikce může být pro někoho dost iritující, to zas chápu
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    LULLABY: My ho teda děláme zásadně bez česneku, ale jistě existuje i řada regionálních variant...
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    ufff, ještě že tento týden končí, ta osoba mě ničí.
    Jinak teda jsem myslela, že v gazpachu je vždycky hodně česneku, ale nevim.
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    uááá to je krásnej kus svíčkový
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KILGORE: myslim, ze bys ji neuskrtil... bys nenasel krk...
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    stredecni dil byl hodne vtipnej, ten Jakub je hroznej hysterik, jak tam plasil s tim, ze jeste nema udelanou hlavu atd. :))
    Kristyna je presne duvod proc bych do takovy souteze nesel ani za milion, protoze v jejim pripade bych to asi nevydrzel, skocil pres stul a zacal ji skrtit..
    a Lubomir je asi nejnormalnejsi clovek, co byl kdy v prostrenu..
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SIMCITKO: No to mě taky odrovnalo :) čekal jsem že dá 4 s těžkým srdcem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam