• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: tak to je takové to nevyslovené, co se pohybuje ve vzduchu a je to jasné jak facka ;) bez vhodně zvoleného manžela nelze brojit proti zpíčenosti...

KFF: sestřička a automechanik - harmonický vztah... plný lásky, porozumění, něhy a kolomazu
    KFF
    KFF --- ---
    UNSEEN: Prototyp "hezka, sikovna, nekomplikovana zdravotni sestricka" si myslim protejsek vzdycky najde:)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: ale tak zase naředí-li se niva vhodně zvoleným zahřátým dressingem, může být i lahodná :o))))

KFF: v takovém případě nechápu, jak se někdo, kdo takhle mluvil i před mateřskou, vůbec k mateřské dopracoval...

KUBAN88: hodně také pomáhá, proč si to nepřiznat, vhodný manžel ;oD
    KFF
    KFF --- ---
    KUBAN88: To jo, dobre byly taky jeji obavy z premiry extravagance interieru.
    Zajimavej je taky Marian, ten by podle vseho rad zkombinoval prostreno se seznamkou:)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KFF: pani Zdenka mela hezky proslov jak nechape ze do te souteze chodej lidi co neco nejedi, ze ona ji vsechno... krome kolomaze...

a hned jak otevrela menu tak rekla, ze zampiony neji :))

a pak to jeji hodnoceni me docela zarazilo...
    KFF
    KFF --- ---
    KUBAN88: Bych to nevidela tak cerne.

Jedinou deformaci, co na sobe pozoruju od doby, kdy jsem doma s ditetem, je sledovani Prostreno;) Aneb tahle pani fesna hostitelka by myslim tak mluvila i bez materske..
    Nejdrsneji se jevi veteranka Zdenka, na tu jsem vazne zvedava - doufam, ze ve "svem" dilu zopakuje chvilku poezie.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KUBAN88: Odkoukal jsem tak polovinu a nevím, jestli najdu sílu v těch zdrobnělinkových orgiích pokračovat. Plus záliba v zapečené nivě je ZLO, fakt jsme neviděl žádný národ, který by si takhle liboval v chuti, která přebije vše ostatní. (Jedna NIVA vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže...)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: a) zákaz styku s ženama na mateřské
    b)nepolevovat z legrace z cizího neštěstí
    c) a jako příloha Little Britain
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: musíme si tedy svých žen vážit, neb zachovat si na mateřské a v těhotenství zdravě černý rozum a černě zdravý humor jest jistě těžké...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: to zkolabovani take nejak komentovala zena, ale rikam, ani oci jsem dnes nezvedal (i presto ze pani hostitelka byla vyjimecne šik)...nejhorsi je ze ta holcicka to ma z tech piskovistatek s kamardkama apod.. ma zena je taky na matersky, ale furt mluvi jak kanal a zadne zdrobneliny...

a dorazilo me asi 10 minut na to jsem si cetl status jedne ex, take na materske, v tomto zneni: Napsala restove mailiky a ted se muze v klidu podivat na nejaky pekny filmik!!! :)
    to je den....
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: ale tak má holčinečka ráda lidičičky, to se stávičkává...

a fakt je, že zdeňky báseň byla velmi umná - též unseena oči nezůstaly neovlhčeny :o))

jinak tedy vařená sestava mi přišla poněkud poněkud přezapékaná a přesýrostrouhaná...snad jen moučník nebyl zapečen se sýrem...

a mimochodem, zdálo se mi to, nebo to už tenhle týden někdo nevydrží a zkolabuje téměř v přímém přenosu?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    dnešní bylo peklo... ne kvůli vaření to jsem nějak nevnímal (fakt jen kulisa) ale

kamarádíčkové, ty dortíčky s marcipánkem a kuřátkem a roládičky a okurčicky a básnička to nejvíce rozštípala... ještě jedna zdrobnělina a přísahám božíkovi, že bych televizku prohodil okýnkem... a pak bych si tu pičičku někde našel a umlátínkoval bych jí kladívečkem...
    PRSADLEEU
    PRSADLEEU --- ---
    :D
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    OMG dnes pani ctvrtkova s basnickou o prostreno, ktera pry dnesni hostitelku "uplne dojala"
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    UNSEEN: radky večer.......kdybych se nudila, tak to sepíšu :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: jojo, to mi taky už nějakou dobu rve uši. radky osobní kouzlo, václava luxusní pokrm...
    nepodařilo se někomu náhodou vypozorovat, zda se jedná o specialitu jednoho kraje, nebo zda to jde napříč republikou?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    A navíc se z Prostřeno vytrácí přívlastek shodný: to je pořád "Milady jídlo", "večeře Aleny". Co je himbajs špatného na Miladině jídle a Alenčině večeři?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ENTENTYKY:
    WITTGENSTEIN:
    KUBAN88:
    TYRKYS2: tak vám teda pěkně děkuju....dnes ráno jsem si ve čtvrt na jednu řekl, že ještě před spaním mrknu na nyx, přečetl jsem si vaše poznámky a spát šel ž o půl druhé po zhlédnutí zmíněného dílu, oči navrch hlavy a v žilách dvě deci whisky, anžto se to jinak nedalo vydržet. a dneska jsem jak praštěnej pytlem...
    ale zase už vím, jak vypadá peklo: poměr olej:ostatní suroviny 1:1, ohřívané dressingy, instantní masové šťávy a dva country boys v ponožkých v rohu obýváku...himbajs šůviks...
    AFRI
    AFRI --- ---
    WITTGENSTEIN: niva (protože je to přece jenom česká variace blue cheese) imho jako surovina dobrý, ale ne úplně vsude, jak to tak uz bohužel bývá. Pochopitelně to nesmí byt nějaký nezraly tvarohovy hnus za pár supu odněkud z rohu chladaku:)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TYRKYS2: A tohle mi uniklo. Je to zlo (a vůbec niva v české gastronomii je ZLO.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam