• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    SMARIO: já taky doporučuju se podívat. když máš špatný den, podívej se na Prostřeno a zaručeně se ti nálada zlepší:D
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    SMARIO: nedelej TO !!!!!!!!!!!
    L4MA
    L4MA --- ---
    SMARIO: tak tenhle tejden povine a pekne vod zacatku... :)
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    uz mi staci, si to tady jen precist :D uz mesic jsem nevidel ani kousek - fakt na to nemam zaludek... se dneska mozna prekonam :D
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    Mně přijde, že se ho snažila sbalit poté, co se ženy účastnice dohodly, že je svůj a že ve svém věku "ještě nezasunul" do tý doby, než zjistila, že má vlastně životní partnerku. Teď už ho má jen jako medvídka/děťátko na ťuťuňuňování. (Případně child-rape později) Viz. D´ulíšek nebo jak mu to říká. Dneska jsem to ale ještě neviděl, tak třeba...se stal zázrak.lol.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    CHIZKIYAHU: tenhle týden je extrémní...
    CHIZKIYAHU
    CHIZKIYAHU --- ---
    Po náhodném zhlédnutí části dnešního dílu jsem si říkal, že na něco takového bude na nyxu určitě auditko... A taky že jo. Je tam každý týden takové panoptikum? :
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LINOLEUMKA: partner: 38 let - motorkar

sezenta fotku a budu happy :)
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    ja se nemuzu proste zbavit pocitu ze to je naka silena alkoholicka, s ni prece nemuze nikdy nikdo zit
    KEJML
    KEJML --- ---
    Mně je to jasný, se celou dobu snaží sbalit Dalibora
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    jak si Svatuška (dělá čest svému jménu) něžně pokapala svoje seksi tričko vodou.. ach
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    jinak uz vim, jako co mi ta cela damska skupinka prijde - jako exkurze z zensky veznice
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    LUCIANA: no urcite ... pokud se nevonely panskou, ale to pochybuju
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    olol ten posledni komentar: dalibor ziskal 29 bodu, s toaletou v kuchyni to neni spatny vykon
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    ENTENTYKY: no jestli to byla nejaka manzelcina vonavka, tak je to dost husty
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    O M G
    fakt nemam slov :D

nejvic me zatim dostalo "budem vonet jak kurvy" - no tak to od ty pravy ovsem :D

a praseci babochlap z pondelka zdatne sekunduje
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    teda takhle drsny jsem to necekala, chudak Dalibor, je mi ho fakt lito... si chudak nevedel s tou zenskou rady.... nedokazu si absolutne predstavit co bude ve ctvrtek...
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    Skvělá nabídka, pouze tento týden!

Masochismus v pondělí, chytnutí za srdíčko v úterý, středeční keterynk nám zajistí společnost Protiva&Pruda s.r.o., ve čtvrtek pro Vás máme skvěl-CENZUROVÁNO A BUDTE RÁDI- a v pátek se společně podíváme do Itálie a ochutnáme skvělé, proščutové hody!
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    tak už první minuta má teda grády
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ja nevim jestli ctvrtek zvladnu, me stacilo to pondeli...
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    GABUSHKA: ja taky!! ,)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    To je parta hic,až takovej hic,že paní "Alenka" z toho byla celá upocená..tenhle týden jeden lepší než druhej..upřímně se nejvíc těšim na čtvrtek:)
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    LINOLEUMKA: no, pani přece ví, že bábovková forma se musí pečlivě vymazat. asi nám to chtěla názorně předvést jak to nedělat:D ztuhly jí rysy hezky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam