• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    KUBAN88: to patří k mým oblíbeným taky :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    KUBAN88: :DDDDDDDD
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    komu by tento pořad byl málo, tak doporučuji Hledá se táta a máma... to je taky zažítek... takové to nej z prostřeno 1000x mocnejsi
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak a je to....řekl jsem "kráva blbá"....a před dětma....
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííča jedna Světlana
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    fascinujici serie, videl jsem jen nekolik dilu, mel jsem kliku nebo se tvurci opravdu soustredi na selekci zakernych/afektovanych bestii? :)

dily s gejem michalem a mladou blbkou mi hodne sedla :)
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    KASUMI: presne, myslim si ze tahle hlaska probehne min. 1x za ten tyden pokud je tam nekdo mladsi. a IMHO vetsinou prave ty mlady varej nejaky jidla, ktery neobsahujou na jednu porci baleni sadla, slaninu, nebo nivu
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: To říkají většinou lidé, kteří si myslí, že stáří je nějaká zásluha.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja jsem dnes mela moznost to videt, kdyz jsem byla doma a trochu nechapu to "tak mlada a zvladla takovej recept, to se musi ocenit"

to je fakt, ze mlady holky neumi varit?? imho trochu klise, ne? kdyz vidim ty babule, co vari za s*acky...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Dívám se na Světlanu a opět nechápu, proč se proboha do té soutěže přihlásila. Koho ohromí křenová rolka? Kuřecí prsa - shock! gasp! - zapečená se sýrem? Ani špetka invence: vaření dobré tak pro její děti & manžela.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    UNSEEN: právě. Lucie měla krásně prostřeno, uměla se chovat (což v týhle show není vidno každej den) i jako hostitelka, jídlo bych si dala s chutí, ale závistivka jí to tam lupne za 6. pff
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HOUSEFLY: jako dávat někomu za tohle solidní menu 6 bodů, to chce žaludek...místo mozku
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    Světlana je hrozná píča závistivá
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tak kočička se dneska vytáhla! Alespoň to nebyly další BLAFY!
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    HOUSEFLY: myslíš s čínským wasabi křenem;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HOUSEFLY: to vis, od dob "bakety" ucinila cestina notny krok kupredu.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    to bylo dneska zas originální žrádlo. šunkový rolky ne s křenem, ale WASABI křenem. ohohooo. hlavní chod snad ani netřeba komentovat.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    LUCIANA: to me taky pobavilo :D
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    ted jsem si vzpomnela na ctvrtecni dil, jak tam na zacatku rikali, ze to je vesnicka, kde se zastavil cas a jeli tam dva pubertaci a na kolecku vezli magic, lxs :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    LINOLEUMKA: to je tak jak vypadá, že má vypadaný zuby od pervitinu?;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam