• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Koukam, ze jsem zcela minul jeden z prelomovych poradu o ceske gastronomii :-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    WITTGENSTEIN: :DDDDDDDDDDD
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    WITTGENSTEIN: jj debata o tom ze niva by z toho udelala mnohem lepsi jidlo me taky dost pobavila
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Nezklamali, jedna hned prohlásila, že by do té panenky dala nějaký výraznější sýr, třeba NIVU. Cheesecake s želatinou jsem teda taky viděl poprvé.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    uf, právě jsem viděla asi 2 minuty..to je dobré peklo, vaří frajer, brécy shlédly menu a jedna rovnou řekla, že to teda jíst spíš nebude...přičemž o minutu později se ukázalo, že ani neví, co to vlastně bude za jídla, cheesecake čte jako "čísček" a myslí si, že to bude čokoládový dort...(druhá bréca si teda cheesecake rovnou spletla s quiche)...
    Víc jsem teda už nezvládla a přepla to jinam :)
    JANOSH
    JANOSH --- ---
    [čízček] [českake]
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    wow tento tyden recese v podobe polivek z pytliku a jidla z konzervy. hura ,)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Hmmm. Adéla bohužel použila metodu overkill. Nezvládla množství porcí (cílem není ostatní zcela udolat) ani načasování. A načasování by nezvládl ani kuchařský Pámbu, poněvadž 1) nemá dost talířů a za 2) u hlavních jídel a příloh jde o správnou teplotu.
    Což je zásadní věc pro každého, kdo by to chtěl zkusit.
    Jak to zařídit, aby třeba brambory byly ideálně propečené, když absolutně nevíte, KDY je máte servírovat? (Než budou všichni vyzpovídaní na kameru, může vám příloha zcela vyschnout.)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: počkej počkej, nejmíň snad dostalo její zapařené zpíčenstvo světlana z hnojníku, ne?
    a s tou sekerou po držce bych si též dovoli nesouhlasit - ujede ti ruka a místo krásného celoživotního znetvoření a bolesti z toho vyleze rychlá smrt...a to je mnohem víc, než si frau světlana zaslouží... jako já vydržím hodně (každý ráno se vidím v zrcadle, třeba), ale tak na blití, jako ze světlany, to už mi dlouho nebylo....

včerejší vaření by bylo třeba ordinovat národu nejméně obden....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    vcerejsi menu bylo vyborne... a zavist a tupost ji poslala domu s nejhorsim vysledkem tydne... a Svetlana by mela dostat sekerou po drzce...
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    adéla předvedla to co bych si představoval, že by se v pořadu mělo objevovat.
    ale tenhle týden jsem viděl jen ji.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    KUBAN88: jj, super agro, já si namlouvám, že na to koukám kvůli Michalovi, který se uchází o Báru, je to soused:))
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    KUBAN88: Taky jsem měla včera tu čest sledovat nestupidnější pořadv televizi:DTy lidi snad nemůžou myslet vážně,že někoho hledají...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw jako milovnik chilli jsem zvedav, s cim prijde Adéla :) Ale pocitam, ze s ohledem na ostatni nakonec vymekne a udela neco "normalniho".
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, "ložnička"!!! To je podminkou pro vystupovani v TV lobotomie?!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Do pí**, ta Světlana je ale untermensch. Sama "Lucinka", "bytecek"... jestli ona nebude totalni "píčinka". Ohavnost!
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    KUBAN88: presne, skoro tak dobry jako vymena manzelek, obcas to i predci ,)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    DOCKINEZ: a to jsem ti tuhle....ále nic :o)))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNSEEN: To uz by se jeden moh koukat i na postu pro tebe...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: ne, tpo nedám...u prostřena si můžu aspoň trochu namlouvat, že na to koukám kvůli vaření...u tátomámy bych si už připadal jako totální zvrhlík :o))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam