• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    a mastna serka pokracuje
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    tak to je masakr co tam predvadi :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SYMBIO2
    SYMBIO2 --- ---
    UNSEEN: kuřecí soté z JLV ? :-))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: nikdo nic nereklamoval, pouze ivana to nejedla vůbec, poněvadž boršč nezná a nechce... (teda tenhle bych nechtěl taky)

ono tedy mělo dostatečně varovat už hanino prohlášení, že recept na boršč dostala od paní kuchařky v mateřské školce :o))

a postěžuju si, co bych si nepostěžoval - právě jsem se vrátil z oběda a to "kuřecí soté" by z fleku mohlo jít do prostřeno. ale co, zase aspoň jen po polévce třeba zhubnu :o))
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    UNSEEN: boršč bez masa .. a s fazolema (jsem z Ukrajiny, takže variace na téma Boršč na mě nikdo nezkoušejte :D ), je opravdu lahoda .. a bohužel tedy z nakládaček nikdo nikdy boršč nedělal.. tady se nestačim divit .. co všechno je "pravý ukrajinský boršč" :))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    UNSEEN: Mám rozkoukáno do poloviny, poznali tu sterilovanou řepu vůbec?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KASUMI: to maso jsem zmínil pouze proto, že někdo měl jako hlavní výtku absenci třetího druhu svaloviny. masox, maggi a sterilovaná řepa nikomu nevadily :o)
    jinak o existecni bezmasých borščů vím, sám je občas spáchám.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    UNSEEN: tak zrovna borsc nemusi byt z masa
    (ja teda delam pouze masovou verzi a uprimne - jen veprove a hovezi), ale borsc ma fakt nekolik druhu a hodne jich je bezmasych

nicmene masox je masakr.. u borsce...atd
    ja na to radsi nebudu koukat, jak mi nekdo przni me nejoblibenejsi jidlo

jinak vcera jsem cirou nahodou mela bors v laboce v soukenicke a tragedie
    dohusteny moukou, prehrsel rajcat (spis protlaku teda, ale neumerne) a uzenina (tu ja v B teda nepreferuju)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    ENTENTYKY: v klidu, to si teď nikdo už o tobě myslet nebude. Není to totiž časopis, ale rozhlasový pořad.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    GLACIER: no dekuju, ted to vypada, ze ctu neco takovyho, to uz byla snad lepsi podezrivava nevedomost :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ENTENTYKY: kdy bude svatba? Abychom nebyli OT:

Meteor

Populárně-vědecký magazín pro ty, kteří mají přemýšlivý vztah k přírodě, k vesmíru a k poslání člověka, pořad pro mladé věkem i duchem. Každý týden přináší příspěvky o pokroku vědeckého poznání v přírodovědných oborech i o problémech využití vědy a techniky v současné civilizaci.
    Meteor je určen všem věkovým kategoriím - od starších školáků po lidi seniorského věku.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    GLACIER: zlato, je ti jasny, ze ostatni nemaj tucha, co je to meteor, ze jo? jeste si budou myslet, ze to je neco uchylnyho a uz se nevdam :P :DD
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ENTENTYKY: tyky, kdy si me konecne vezmeš?Budu tě škrobovat min jednou za týden, abys hezky svítila...třeba místo meteor i na obličej :DDDDD
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    niva s nivou :D

ja nevim, proc je nejak nenapudrujou, to je hruza jak sou mastny ... aspon poprasit bramborovym skrobem :D
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    GLACIER: prosim te, radsi mlc nebo se hodne ztrapnis... prodava se na GRP coz je odvezene z ratingu - to znamena pocet lidi u obrazovek zjednodusene... share je podil na trhu to znamena kolik lidi aktualne z celku o obrazovek se diva na dany program

a afinita? to uz ti radsi vysvetlovat nebudu, nechame to treba na dalsi lekci, ano?
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    KUBAN88: reklama se ale na share prodává. Proč myslíš, že mají největší budgety celoplošky? Protože mají největší share - samozřejmě, že se nebavíme o afinitě ale tady je to ideální CS 15-54 takže no stress
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    GLACIER: až se bude prodávat reklama na share tak to bude super...

ale jinak děkujeme za informace Cpt.Obvious.... pozdravuj Lesáka a spol...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: jestli voni si nepletou umami s unilever, poslechnou :o))

FAT: ále hoven, do správnýho boršče patří výhradně nakládaná řepa, kuřecí s nivou, šunka s nivou, masox, maggi, knorr bujón, nakládaná mrkev, nakládaná voda a niva s nivou!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam