• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88: imho hodne dobra volba
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NAGASAWA: aha díky... no já už nakonec objednal tenhle:

    Prospero KM 266 - Kenwood - KENWOOD
    http://www.kenwood.cz/kenwood-km266

    tak jsem zvědavej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88: tak je to robot od De Longhi, ale naprosto totoznej model ma i Kenwood a to konkretne http://www.kenwood.cz/kenwood-kmx51
    LEA1
    LEA1 --- ---
    NAGASAWA: Já právě jedu nakoupit, dívala jsem se na recept, abych to včas na neděli naložila. Myslím, že to bude příjemné zpestření našich obědů. Mimochodem na víně jsem vařila i v době, kdy děcka byly malé - tak 7-8 let a nikdy nedělaly problém, že by jim nechutnalo. Takže včerejší ošklebování těch bréc bylo docela mimo mísu...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEA1: kohout na vine je v brachove podani vybornej, uz jsem ho u nej mel, ale vzdycky podaval coby prilohu napecenou bagetu s bylinkovym maslem, ale protentokrat evidentne nechtel aby to pusobilo fadne, kor kdyz byla bageta mam dojem ve stredu u Lucie.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KUBAN88: jo, přesně. Např. včera Veruna ani neuměla vyslovit mascarpone a hned dodala, že to nemá ráda.... to byl gól hned na začátku:o)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    já třeba nechápu, že v každém týdnu se najde minimálně jeden člověk co nejí houby... ale jídlo s nima sní, ale jen ty houby nedá... tak snad nesním ani to jídlo přece...

    a pak mě vytáčí že jsou věci co nikdy nejedli a hned to já nejím, to nemám ráda apod...
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KUBAN88: Jasně že kohout na víně je kuchařsky složitější než gril. Ale ten chlapik tam měl hodně mas a hodně příloh - osobně pochybuji, že bych to sama stihla připravit v tom čase - a to jsem hodně rychlá.
    Ale primárně mi jde o to, že pokud v menu není nějaký notoricky známý recept, tak je téměř pravidlem, že ostatní frflají, že nejí tohle a tohle taky ne.... Prostě se tam většinou hlásí lidi, kteří nevytáhli nos z česka a cokoliv neznámého odmítají. Za tu dobu, co pořad sleduji, tam bylo fakt málo jídel, které by se daly doma zopáknout...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LEA1: ad to grilování... to není zas tak velké kulinářské umění, ale udělat omáčku... nota bene tak netradiční jako včera to je umění...

    ono největší harakiri je asi delat tezky a zaroven notoricky zajimavy a stejne tak specificky recept jako svickova... kazdej ji zna trosku jinak apod... my ji treba delame podle rettigove a ne kazdej to takhle zna...

    nic mene s tim chlapem na balkone mas recht - ale ten si nevuli spoluhracu ziskal tim, ze byl takovy pedant k ostatnim (2 tydny zpatky jsem ho potkal na Kubani na Farmarskych trzich - predstavitel zdraveho zivota a alternativni mediciny... aspon mi tak prisel ve skutecnosti :) )
    LEA1
    LEA1 --- ---
    V neděli uvařím kohouta na víně podle Milanova receptu. Docela mě to nadchlo. Mimochodem - všimli jste si, že jakmile se tam objeví někdo s nadstandardním jídlem, tak ostatní - převážně primitivní ženské ho vždycky děsně kritizují? To samé se dělo i před pár týdny, kdy nějaký chlápek griloval na balkoně několik druhů mas.... Ten taky předčil o několik délek všechny ostatní, ale s úspěchem se u nich nesetkal.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    UNSEEN: woe... :)) no jo no
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: hlavně to chce tip na dobrej typ :o)))

    ale recht máš....sice mladé dámy patří tento týden za řeč a kon vyhladit, leč tažená čísla nakonec překvapila.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88: zeptam se a zitra poslu echo
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    dneska typické Prostřeno....

    slepice pitomé... to co předvedli byl vrchol, ale v bodování mě nakonec příjemně překvapili - vzhledem k tem kecum co meli celej vecer
    vesele bylo jak jedna z kravicek (myslim tehotna) nedokazala precist ani mascarpone a pak prohlasila ze to ji moc nechutna

    dalsi co me nasralo bylo ze ta Lucie rikala ze vyhru teda by prala Verunce jelikoz ceka miminko... a co ceka Nagasawa´s Bro? krava... jeste k tomu on bude prvorodic a to jsou ty vydaje jinde.. ale to je jedno... proste krava krava a krava

    a tamta abstinentka, baba plesniva.... vzdyt v tom nebyla uz ani kapka alkoholu...

    a docela me prekvapil v hodnoceni Stanislav... jako div tam nesezral i pribor a pak soupnul jen osmicku a pritom mu musi byt jasny ze on je z kola ven..

    a malou vytku bratrovi N.- ta omacka urcite byla famozni, ale myslim, ze byla (dle pohledu) az moc husta... ale verim ze chutove byla dobra.... ja bych mu dal 10 uz za predkrm, polevka famozni, hlavni chod dobrej a dezert, skvelej cheescake na pohled

    P.S.: ten kuchynsky robot je Kenwood? nevis jak je s nim spokojeny? a jakej tip?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NAGASAWA: Hmm, bratr je fešák :)) a to jídlo vypadá báječně! :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NAGASAWA: dik .)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    kurna sem dneska nagyho brachu prosvihl :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GLACIER: tak ono staci projet vozikem za turniket a zase zpatky. Mission accomplished.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    NAGASAWA: v lidlu bych trpěla taky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam