• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    GABUSHKA: treba pocitala s tim, ze kdyz je tehotna, tak se z ni vsichni rozplynou a daji ji ty penize na stribrnym podnose a jeste snad z vlastni kapsy. je prece "vystudovana" servirka navic. a pak narazila na milana - ktery taky ceka miminko, ale nejde to na nem videt ,))
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MITSUKO: jednoznačně do soutěže nechodit...
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    GABUSHKA: ad tehotenstvi - nekdo to pekne trefil v komentarich na iprima, ze Milanova manzelka, ac je tehotna, neni urcite takhle neprijemna, a to muzu jedine potvrdit. takze na tehotenstvi se nevymlouvat, nebo do souteze vubec nechodit radsi ,)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    NAGASAWA: tuhle jsem ti to dokonce rikala, kdyz vyhrala zaroven mlada holcina a nejaky chlapik - ale ty, zahlouban nekde v internetu, jsi to presel automatickym pritakanim..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    diky za info
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    MITSUKO: Budeme si myslet,že je to kvuli těhotenství,to se přeci člověku mění nálady a neni mu jaksi dobře:D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NAGASAWA: Peníze se dělí napůl (když jsou dva)..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MITSUKO: diky ma draha..
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    NAGASAWA: kdyz dojde k bodove remize tak vyhrajou dva lidi, nevim jak s penezma, ale vyherci jsou proste dva

ad veronika - asi nevidi ze ona je ten kdo to kazi, hlavne teda naladu u stolu, trocha skromnosti by ji neuskodila ,))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    mimochodem jak se resi situace kdyz dojde k bodove remize? Ted se na prostreno koukam defakto v kuse poprve. Predtim jsem videl tak 2-3 epizody a to jeste utrzkovite.
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Oo boze prosim at už skončí tenhle týden...já se naty dvě slepice falešný už nemůžu koukat:(
    KEEE
    KEEE --- ---
    jinak ke kuřecím stehnům určitě bude bramborová kaše :o)
    KEEE
    KEEE --- ---
    dle stránek prostřeno má být předkrm "Drobné zakousnutí", hlavní jídlo "Nadívaná kuřecí stehna" a dezert "Jahodová radost"... kam na ty názvy chodí :o) myslíte, že s tímhle dokáže předčít Milana?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Tereza bude delat neco neobvykleho - kureci steak a bramborovou kasi :))))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Terezu vidim na nejaky to "tajemstvi" ve stylu kure + broskev.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    NAGASAWA: Experimenty v Prostřeno většinou dopadají tragicky. Představa o experimentu je totiž jako u Veroniky: smícháme chili omáčku s medem. Dáme na maso. Zapečeme. (Vrchol kreativity: zapečeme s NIVOU.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ta Veroniak ma zkurvenej ksicht uz i v tom zahlavi, od pohledu PÍČA jak Brno
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NAGASAWA: no ona ten jidelak asi uz zmenit nemuze, ne? takze ve volbe jidla moc taktizovat nemuze, spis vidim, ze nakoupi hodne darku a bude mila a mila a mila :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88: syna cekaji v unoru, takze se to zacne krapet komplikovat. Ale abysme nebyli vylozene OT, jsem zvedavej s cim dneska vyrukuje Terezie a jestli pojede na jistotu s ceskou klasikou, anebo se bude snazit experimentovat.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NAGASAWA: dokud nemaji deti... ja takhle jezdil jeden rok loni, kdy jsme docasne opustili malej byt v Kosirich a prestehovali se do vilky k manzelcinym rodicum do Horovic (cca 45 km od prahy)

prijizdel jsem v pul osme vecer a ze synka jsem mel prd.. rano v sest jsem zase jel zpatky do prace... a neumim si predstavit ze bychom jezdili do prahy za praci oba pozdeji, plus hlavne kdyby zena pracovala v Horovicich tak je to razem skok z 60k+ na 30k max... a to je fakt kua znat... a nejdulezitejsi aspekt je ten, ze bychom proste nevideli vlastni dite/deti
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUBAN88: no prave, i kdyz jsou podebrady autem nejakych 50 minut od centra, tak mi Milanova zena rikala, ze nema smysl hledat si praci, protoze platovej propad byl celkem brutalni, takze porad dojizdeji a vyplati se to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam