• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BROTHER: hodne lidi, co chteji televizni hvezdu :)

ja nevim, jestli vas obdivuju nebo vami pohrdam :DD

ja na to proste nejsem schopna koukat (snazila jsem se! :D)
    neskutecne me to nudi a ani to obludarium neni dostatecny tahak :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BROTHER: zejo :) taky jsem videl od zacatku jasnyho devianta jak meje nadobi ve fialovym saku s vyhrnutejma rukavama.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    od zacatku bylo jasny, ze se zdenkem neni neco v poradku, osobne sem ho tipoval spis na devianta nez na bordelare... hlavne si ale rikam, jestli neni uplne blbej, jit s timhle do telky, kdo si ted od nej necha radit o bankovkach? :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    QWITI: to mas asi pravdu, ale svet/zivot/vnimani nekterych veci se asi taky dost zmenil..
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    MITSUKO: a vono jo!! "malovani" podle fotek neni to pravy malovani, a normalni vareni kdyz se tomu da "zajimave" jmeno - neni to pravy vareni
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    tak jste me premluvili a divam se na zdenka, jestli vari tak jak "maluje" tak to me teda asi trefí!!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    sdileni loznice s detmi imho nemuze ani jedny strane prinest nic dobreho... :)
    z toho bude traumicko jak svin jendou... :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Z komentářů i diskusním fóru Prostřeno:

"Jistěže je logické, že Zdeněkův byt má velmi rozverný charakter, protože tam bydlí provizorně. 8 let bydlí provizorně.
    Ložnici s dětmi schvaluji. Má pozitiva i negativa. K pozitivům jistě patří její antikoncepční charakter. Na druhou stranu patří intimní život k harmonickému manželství. 8 let mají tedy trochu ztíženou situaci. A pokud vládne i v tomto směru harmonie, pak se děti příliš nevyspí."
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    to je tragickej týden...já rýži nemám ráda, to mi na tom jídle vadí...nebo jídlo mi chutnalo, ale druhý dítě bych tu neměla, tak dám 6 bodů...no, když on v tý svý práci taky přesvědčuje lidi, aby na nich co nejvíc vydělal, tak se nedivím, že to dělá i tady...prsa s křížem taky fajn teda; ale vrchol večera byl ten strašnej dezert, to bych se fakt styděl nazvat takovým honosným jménem...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: yep, manévr "je třeba servírovat hlavní chod, takže abych dal pomalu vařit rejži" to je zářnej příklad einer typischen tschechischen hochküche :o))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    a ano, asi jsem dobytek, ale s ohledem na to, jak na mne zdeněk od pondělka působí a s ohledem na název jeho dezertu jsem tak nějak čekal, že se tam udělá do sklenic se syceným nápojem dorato...možná by to i chutnalo, kdyby přidal kapku maggi a lžičku kečupu...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    UNSEEN: Nepochopil jsem, proč tam má tu rejži. Jednak tím zpozdil servírování o 20-25 minut, protože ji musel dělat od začátku, druhak na ni neměl žádnou omáčku, takže musela být suchá.
    A pak se samozřejmě divil, že lidi nechali, když jim toho naplácal na talíř tak půl kila.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: bať....a když panenku, tak narvat salámem, sejrem, obalit, osmažit a pak se ptát, co je to za maso....jako by to už nebylo jedno...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jinak tenhle týden je opravdu výživný, právě kvůli tomu se na Prostřeno díváme: banda tragédů, co stříká kečup do omáčky, píše pyžamo s měkkým i, dožaduje se polévkového koření, modeluje růžičky ze sýra, nepozná pálavu od rulandy a zapejká s nivou.
    Kuchaři vesměs šílení, ale televize dobrá.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    And now for something completely different: NIVA in the main course!
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    NAGASAWA: za tu sul sem cekal i min :)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    až se mi zdá že mají v pravidlech že musí dát za týden minimálně 20 bodů a evžen si to pěkně podělil
    KEEE
    KEEE --- ---
    neuvěřitelný... Evžen si jede svoji taktiku :o)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BROTHER: win!
    KEEE
    KEEE --- ---
    5!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam