• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KEJML
    KEJML --- ---
    WITTGENSTEIN: No promiň, ale jediný sladký maso který jim je kuře s broskví.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    DOCKINEZ: Darmo ji přesvědčovat, že po čtyřech hodinách v troubě bude česnek sladký...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HOUSEFLY: Praha má svá specifika, zdejší bohatství je znát, takže se tu v Prostřeno sejdou někdy i lidé kulinárně poučenější. Nicméně uznávám, že kvalita jídla hraje v hodnocení tak třetinovou roli, zbytek je skupinová dynamika. Právě kvůli tomu bych si Prostřeno zkusil maximálně s kamarády a bez kamer.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HOUSEFLY: A nejaka nána by to dorazila tim, ze jehneci dlabat nebude, anzto ona prece jí jenom kure a cesnek ji navic smrdi...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    WITTGENSTEIN: s tím bys, obávám se, nevyhrál. kuskus by spouta lidí nepochopila, květák je moc zdravej, mušle moc mořský
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tak trochu vážnosti, soudruzi.

předkrm:
    Mušle sv. Jakuba, květákové pyré, silné masové jus

polívka:
    Gazpacho

hlavní jídlo:
    Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku, kuskus

dezert:
    Sabayonne s jahodami
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HE11_KNIGHT: proc si ma nejoblibenejsi polevka zaslouzila misto mezi takovou gurmanskou hruzou?:-)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Praseci dar hmm hmm nami nami
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    HE11_KNIGHT:

předkrm:

Rolka paní nadlesní

polívka:

Prasečí dar

hlavní jídlo:

Kuřecí plátky z rajské zahrady

dezert:

Zmrzlinové pohlazení
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    GABUSHKA:

předkrm:

šunková rolka s nivou

polívka:

prdelačka

hlavní jídlo:

kuře s broskví a hranolkama

dezert:

palačinky se zmrzlinou

GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    No,kdyz nad tim tak premyslim zajimalo by me co by jste ukuchtili vy za menicko,kdyby jste se treba ciste nahodou v Prostreno ocitli?
    DED
    DED --- ---
    prostreno a tata je proste luxusni kombo na vsedni vecery :)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    GABUSHKA: na to kuře nezapomeň ještě broskev!

Gábina je celkem překvápko, čekala jsem nějakou pipinku (když nevěděla, k čemu je počítadlo), ale postupně je z ní v pohodě normálně rozumná buchti, hlavně jak se zastávala Dana si mne získala (a ten jí to hezky oplatil 9 body).. a je na ní taky pěknej pohled:))
    ale je možný, že třeba zbytečně hodně mluvila, střih pořadu taky něco pozmění..
    pomazanku klidně mohla udělat no, stejně kupovaný stojí za prd a zbytečně si tim zavařila..

taky dávám i táta a máma a je to pěkný panoptikum.. když Petr (myslim) mluvil o tom, že se musí přestěhovat k rovníku kvůli apokalypse, tak já být tou jeho vyvolenou, skočím z útesu do moře a rychle pryč.. jak ještě objížděl ten zbytek holek, jojoj..
    Bára je moc fajn a v pohodě, snad si najde nějakýho normálního chlapa, co normálně artikuluje.. ten poslední týpek mě vyloženě ekluje, vzhledem i kecama

SIMCITKO: u Gábiny byla luxusní lokalita bytu, ale byt samotnej celej ikea, tak co záviději za luxus babizny?
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Koukam,ze si tady reality show jedou vsichni obcas me i bavi koukat na cizi nestesti:Dto Sheidlo:ja bych do to sla urcite bych nezklamala s krenou rolkou kurecimi kapsy s nivou a Tiramisu:)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    koukám, že si tady více masochistů dává stejný kombo... Hledá se táta a Prostřeno :)

ad Prostřeno - dneska sice nic moc vareni, ale celkove zjevne nejlepsi menu... slaba konkurence (ikdyz vcera me ten mameluk relativne bavil az na ten pokus o molekularni dezert) - minimalne steak se ji povedl...
    - avsak holt zavist je vec neprijemna a zavidet neco co uz mit nemuzeme je snad nejhorsi - v tomto pripade Vladimira zavidela o 106 Gabiny mladi a i vzhled asi a volnost a proste to co uz ma davno za sebou...

nakonec co jsem si vsimnul tak jedinou kupovanou veci byla ta pomazanka, jinak delala vsechno... skoda

ad Hleda se mama a tata...
    miluji basnicky pana z Liberce :) to je reinkarnace Francoise Villona... :)
    do toho ten mirumilovnej nacek.. (toho bych pretahnul klackem pres ty jeho chromy nohy)

ale ta Bara je tam jak zjeveni.... relativne hezka holka, sympaticka, napadita a jeste si dobre vybirala
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    HOUSEFLY: tak to mě nevadí že jsou to pitomci, jako ženská se jen škodolibě směji
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    ty ženský jsou takový pičky závistivý. ach ach

SIMCITKO: já se rozčiluju i u toho. fascinuje mě, jak jsou hlavní tatínkové vylízaný až běda. jediná Bára se tam zatoulala nedopatřením se mi zdá
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    hlavně bydlet luxusně ale ne zase moc luxusně abychom nezáviděli a hlavně ne nic novýho protože to nejíme a hlavně ne nic co jíme páč to už známe a je to moc obyč..už se těšim na hledá se táta a máma u toho se aspoň nemusim vztekat :D
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    GABUSHKA: já myslim, že bychom se tam měli všichni, co to tu sledujeme, přihlásit a pak se tady v auditku sobě vzájemně smát:))
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    DOCKINEZ: no ona většina lidí v prostřeno se v osmdesátkách zastavila, ať už bydlením či vařením, akorát obejvák prosvítila plasma a šunkovou rolku niva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam