• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    :))

ale milfka celkem dobra biatch... :)

na frantiska jsem zvedavej...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ale jaké vzbudila oprávněné nadšení! navíc s náplní do rolek dovezenou až z německa!
    naneštěstí v interiéru paní žanety pohříchu chyběla pilinami vyfutrovaná zvířena, takže pro mne zatím jednoznačně vede paní zlata. navíc dokáže - simsalabim - proměnit játrový knedlíček v kus vařeného masa i s kůží a kupovanou těstovinu - abrakadabra -v domácí nudli.
    ovšem ještě nás čeká lidově veselá paní zlatuše a ďábelský donchuán dimitri. tenhle týden má silný potenciál a je pln zkušených gurmánů a gourmetů, kteří jsou překvapeni pouze tak cizokrajnými pokrmy, jakými jsou vaječná tlačenka či kuřecí maso v kombinaci se sýrem...

a s plným vědomím hrozícího rozpoutání plamenné války se táži - můžeme snad původ výše zmíněných úkazů hledat v působení uhelného prachu vířícího v povětřím bezručova kraje?
    i když, upamatovav se na dřívější díly odjinud, odpovídám si sám, že asi ne.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    dalsi sunkova rolka s krenem... :)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Jak řikam Vánoce je to zahraný do klidu a míru:)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: ano, i to hned v pondělí říkali manžele vydrobouškovic
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BROTHER: Protože to jsou lidi zjevně oslovení a (před)vybraní.
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    snad prvni tyden, dky se tam lidi projevujou komplet civilizovane a ne jak dementi...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    MLIKOSGRANKEM: takže jak při šmejdění všichni na konci říkají, že mají hlad, je jen pustá lež? jsem pohoršena
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    MLIKOSGRANKEM: co co co se zatajovalo? :)
    KLUSI0
    KLUSI0 --- ---
    MLIKOSGRANKEM: takže "smejdění" je až po jídle a zábavě? to mi narušuje celou představu o tom pořadu! :)
    MLIKOSGRANKEM
    MLIKOSGRANKEM --- ---
    KEEE: probiha to tak ze se nejdriv vsechno sni uzije se skvělá zábava , pak je užasně šmejdění. A potom jeden po druhém chodí před kameru a hodnotí jednotlivé chody.

nazory pred a mimo kameru se asi nijak nelisily .... spíš se spousta věcí zatajovalo nebo se o nich nemluvilo >:) ...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: pak uděláš další a tohle dáš za "odměnu" štábu :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MLIKOSGRANKEM: A když máš dejme tomu rizoto, které se dělá cca 20-25 minut a oni si nestihnou pořídit své záběry - tak pak co?
    MLIKOSGRANKEM
    MLIKOSGRANKEM --- ---

WITTGENSTEIN: ohledne nakupu je to asi tak, ze kdyz mas pobliz lidl tak by bylo "vhodne" abys nakupoval tam , jenže spoustu věci se tam neda sehnat takze muzes jit kam chces a kam te pusti s kamerou ... vietnamci byli docela na větvi. Pečivo mě naštěstí minulo. A časování chodů je uplně zbytečné... protože menu které bys měl hotové za hodinu a pul se dělá tak 3 hodiny / kvuli opakovani zaberu atd /. Spálení asi zavísi na tobě a míře nervozity. s vychladnutím se musí počítat , protože se točí příchody, usedání ke stolu blabla. A navíc některá jidla jsou ohřivaná kekel.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    MLIKOSGRANKEM: prostě nám řekni všechno:))
    KILGORE
    KILGORE --- ---
    k dnesnimu dilu si proste neodpustim :)
    MLIKOSGRANKEM
    MLIKOSGRANKEM --- ---
    NAGASAWA: pritelkyne to zvladla :) i když bez trochu hustějších poznámek se to neobešlo ... hlavně teda během natačení
    KEEE
    KEEE --- ---
    MLIKOSGRANKEM: mě by spíš zajímala jiná věc... jak to probíhá s tím hodnocením po každým jídle? Vždycky se naservíruje jeden chod, jeden po druhým jde do vedlejšího pokoje, zkritizuje, další chod, další odchody... nebo se to všechno zdrbne až na závěr?

jak moc se lišily názory z očí do očí a názory na kameru? asi hodně co?
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    MLIKOSGRANKEM: ses sympos vole :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MLIKOSGRANKEM: Zajímalo by mě, do jaké míry je povinná návštěva Lidlu a ostentativní nákupy pečiva Penam.
    A pak by mě zajímalo, do jaké míry si lze jednotlivé chody načasovat (tj. zdali požadavky režie nakonec nevyústí v to, že se něco spálí/vychladne).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam