• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    prosím může mi někdo napsat co to bylo včera za věc s tim Robertem jak něco neřekl na rovinu bo co. . .bohužel jsem musela do kuchyně neb jsem propejkala prsíčka. . .
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Teprve teď jsem viděl středeční Prostřeno. Za větu "mám ta kachní prsíčka radši propečenější" bych Robertovi asi dal tečku. Ten chlap neví, co je pro něj dobré (a my to víme: medium rare a ani o chlup víc).
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    já si asi udělám výlet na prosek, abych zjistila, jestli je to fakt takovej stoupa ty vole
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    nevim, ze si ty lidi fakt nedaj bacha na ty soudy, minimalne jeste pred svym varenim, trapas zas... a robert je neuveritelnej :))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    žišmarjá....mistr světa, sůl země, hysterka...tenhle týden zatím zachraňuje miroslav a doufejme, že silvia nezklame...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    doprdele ale už! nalijte si tady VSICHNI salek cisteho vina OLOL :DDDDDDDDD
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ty vole, Robert jede... prej Kiksbox :)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    KUBAN88: a pak prej že umřel. . .na vaření se dal!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---

BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    DOCKINEZ: jo oceán, to máš pravdu, on je trošku takovej petr muk revival :))
    ANDEL
    ANDEL --- ---
    mě se v noci zdálo o těch kachních prsíčkách a créme brulée ze včerejška (naštěstí bez kuchaře i dalších účastníků s podivnými účesy)...ach! :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak dmsn slouží ten účes i jako určitá kompenzace deficitu výškového typu...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MITSUKO: naopka ma podle me kamarady kterym se to libi, jelikoz na palici to maji stejne ;)
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    treba ten robert proste jen nema zadnyho kamarada kterej by mu to o tom "ucesu" narovinu rekl..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BARBARELLA: vlasový styling ve formě zestárlého rokenrollového fanouška

Spis fanouska Oceanu a Shalomu. Jako by se sem propad z roku 1990
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: naprosto souhlasím v tom, že robert je nízko. za což v nejmenším nemůže, a jak jsem již dříve předestřel, mívám sklony litovat jedince nízko se nacházející, z nichž si ti šťastnější a obdařenější činí legraci. ovšem většinou jen do té chvíle, než začne takový člověk solit zem, co to dá, glajchšaltovat a tak.

ovšem každopádně odkývnu tobě a nejspíš i dalším, že jest stokrát více tolerovatelnější idiot podmíněný zrodem, tzv. idiot robertovského typu, než idiot typu pavlovského - tedy člověk jinak asi inteligentní a schopný, leč sociálně, eticky a pocitově téměř negramotný a utraceníhodný, jak jsem již podotkl - zbít a potřísnit je někdy nejlepší acylpirin a tady bych ho ordinoval po čtyřech hodinách....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    já nevím, ten chlapec má podprůměrné IQ, příjmy, sociální status... co po něm chcete když se dostane mezi Pavlíka a Mirečka? snaží se hrát jejich roli... pak v tom plave... mě přijde spíše směšný, ale opovržení ne....

ale pan Pavel... to je jine kafe... ten si sve jednani naprosto uvedomuje a potreboval by dostat pár facek...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    UNSEEN: no právě, to že to myslí naprosto vážně je vrchol všech legrácek, upřímně, už jenom jeho vlasový styling ve formě zestárlého rokenrollového fanouška mě docela odrovnal, natož ty jeho řeči, vždy když chce říct něco moudrého, tak z něj vypadne leda tak žvejka za pětikorunu .))
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ENTENTYKY: tak to prrr, ten byl zlatej oproti tomu prostrenymu :)

UNSEEN: asi tak :) a s tim robertem naprostej souhla,s vnimal jsem to/ho podobne...

na slovenku jsme zvedavej :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    BROTHER:
    ANDEL: přesně - vaření velmi vyhovující, ale drobná nakládačka v průjezdu a pochcání u zdi by mu prospělo :o)

BARBARELLA: roberta jsem měl tendenci litovat. jsem už takovej trouba, že je mi skoro líto lidí, kteří jsou od přírody tupí a okolí si z nich pralacině dělá lekráci. leč po dnešku "uvařil asi jako já a bude souboj" už nelituji ničeho a nikoho. jedna věc je bejt idiot a druhá je bejt idiot nesoudnej a všemurozumějící.
    tedy možná nás všechny ještě v pátek robert překvapí, až se odkope jako výtečný žertéř. protože takovou frizúru nemůže nikdo myslet vážně...

LABORANTKA: nadlo mn to samý. když ne, sepíšeme petici!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam