• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak fakt nevím, jestli mi bylo dneska víc na blití z klasický český kuchyně ve stylu "šunka+sýr+bujon" do všeho, nebo z tý čtyřčlenný bílý lůzy a jejich koktejlu blahosklonných předsudků a bohapusté závisti....kurva to je děs, co všechno má volební právo....
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ENTENTYKY: zrovna sem to chtel napsat, cela sestava se opet povedla, ale cernovlaska je fakt jedovata bestie, uplne na tecku...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja myslim, ze ne, vypadala odhodlane :D
    hosik jestli si uz uzil, tak to muselo byt jen omylem, jinak to nechapu :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ENTENTYKY: myslíš, že by jí povozil na ocásku a bace šprajcnul záda? Já myslím, že hošík je panic a bába by přitom kvůli senilitě zapomněla, kam se to dává a co vůbec spolu dělají ;)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tywe, jak by si babka strejchla, kdyby na to prislo :D to me pobavilo
    i ta druha brejlata
    cernovlasa kunda fakt na pest, takova zakerna zavistiva buranka

cikanka domem rozhodne prekvapila, i mira nevkusu byla docela v mezich (kdyby takovy byli vsichni, imo proti nim nikdo nic mit nebude)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    naučil někdo toho moulu počítat alespon do 10? Dezert mi chutnal, hlavne že tam bylo hodně ovoce..byl hezky udělaný...jídlo mi velice chutnalo ;) ha haaaaaa
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    a ještě uměla zamaskovat, že brečela, protože ty bábě šahal na zadek...no to mi ho vyndejte..
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tak tyhle čmoudy dát jako předskokany Evy a Vaška - maj do pěti minut vyprodanou 02 arenu...a až začnou tančit a šht mu do kolen, rozbrečím se tady u toho
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ty rolky jsou na mišelina decka ;)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    místo kurva to je amerikaaaaaaaaaaaaaaa by se hodilo KURVA to je svýcarsko ;)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    ENTENTYKY: hosan je jeste dobrej, ale to jak ho pani lenka chvati, to je teprve basta..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    jarmila: "adriana, na to ze je romka, je opravdu fajn clovek" :DDDDDDD to je na zalobu toto..
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    tenhle tejden vidim prvne, chyba - to je zase skvadra :D hlavne hosan - co to ma kurva bejt?! :D
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VANEK: "Servírovat v televizi chleba s máslem (nebo šunkovou rolku s tzv. překvapením) je zhruba stejně zábavné jako sledovat, jak schne barva." :DDDD
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    REVANREDEEMED: šprajcnout mu záda
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    REVANREDEEMED: bohužel nejde o žádný šťavnatý slang, ale pouze o skutečnost, že marek je mimozemšťan a nechává se v loži tlouct :o)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    zas mazec neska, dobra varka tento tyden :)
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    UNSEEN: co znamená třísknout do mimozemšťana? :D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    CORIOLANUS: asi cejtěj pich, navíc s možností si třísknout do mimozemšťana. to se poštěstí málokdy... ovšem chlapec je mistr úniku, takže nebude pravděpodobně nic...

SIMCITKO: nejspíš jde o nějaký tradiční krajový předkrm. :o)

čím dál větší peklo...a to nejen gastronomické, ačkoli vosí hnízda bez diskuze vypadala jako důvod zažádat o potravinovou pomoc unicef....
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    stydlivy chlapec rulezz :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam