• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    WITTGENSTEIN: umělá imho nebyla, ale byla pěkně podepřená pushupkou (podle krouceni koz na kraji)... plus na jedne fotce uz blondate v plavkach mela pekne kokrspanely, misto tech koz co ukazovala v patek
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    WITTGENSTEIN: asi urcite..hlavne jsme se zhrozil, kdyz jsem videl, jak vypadala na fotce ty černý vlasy, punk, o 20kg více..
    KLASSIK
    KLASSIK --- ---
    SHEDLO: MartYn je exot,kterej nevi jestli ma mluvit slovensky nebo cesky... ostatne co cekat od slovaka,kterej utika do cech a zkysne v ostrave
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GLACIER: BTW, ta prsa byla umělá, ne?
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    vsichni se objimaly a ukapla mi srza :)
    samozrejme se vsichni chtej videt i mimo soutez :))
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    UWE_WEBER: vyhrala pavla a svou vyhru rozdelila mezi vsechny ucastniky, slechetne:)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    a jak to teda vlastně dopadlo tenhle týden. . .bohužel jsem včerejšek neviděla a vlastně ani čtvrtek:-(
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ale uvarila teda PEKNOU COCKU
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    karolina, pavla uber milfka ;)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    jinak mi dneska bylo receno, proc tam chodi tolik dementu - protoze se tam hlasí starsne malo lidi, takze tam pak berou exoty, co ani neumi varit a sezente 85*5 lidí, aby repre varili...
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    tywe 5kovy bawo no, tak nic ;)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    asi tak :)
    DESTINKA
    DESTINKA --- ---
    BROTHER: cekat neco "vic" asi znamena ceskou klasiku s knedlikem a zabava ve stylu "mikado" . svatecni puc tomu doda sunkova rolka. :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    GLACIER: ale dyt ja vim bonbonku :) ale dneska to "tricko" proste bylo moc... :)

za tech 6 bodu bych ji osprchoval napalmem, tolik se dava vetsinou, kdyz je to prusvih, coz nebyl...

nejvic me iritujou hlasky/pseudoargumenty typu: cekal(a) jsem vic atd... :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    QWITI: tak zase opatrně s tím koncertem :o) předkrm a dezert vypadaly celkem ok, ale hlavní chod (zejména rejže s polévkovým kořením) mě trochu zarazil. ale je fakt, že tenhle týden zatím asi vede.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    QWITI: ja, kdybych tam byl, tak vsem nasazim za 3 body za ty hnusy a musel bych DYCKY vyhrat ;)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    SHEDLO: OLOL :D
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    SHEDLO: joo, to je ono, ja si porad rikala, ze mi neco pripomina :-)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    Martyn je buznička, chvilkama mě to úplně drásá ho poslouchat, ale jinak je v poho:) /nepřipomíná vám trochu toho bacila z Byl jednou jeden život?/

z Kateřiny nechápu, takhle se vyžrat, brrr.. 6 bodů sviňárna
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    BROTHER: dyk sem ji hodil uz do milfek ;). A vařil dobře vo tom žádná

KUBAN88: to říká dnes bohuzel uz skoro kazda první - mám neco se stitnou zlazou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam