• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    mám strašnou chut na mickey mouse a pak bych si prosím dal pana goofyho a což takhle želaťinu?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ha dnešní díl šokem...

Lucie promluvila druhou větu , těžko soudit
    Martin byl upozaděn do pozice normální blb
    Karolína (25 let???, ty voe) normální slepice domácí
    Pavel růže mezi trním :))

Michal? co to je? já bych ho zavřel do ČERVENÉ krabice a pak jí rozmlátil lešenářkou trubkou... fakt hovado, ale alespoň to vypadá na super týden
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    on uz tu svou debilitu dost naznacil v minulym dile :)
    ta prehnane krecovita slusna mluva je na tecku btw :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SPUNT: no jestli budeme brát "velmi zvláštní osobnost" jako definici debila na zabití, tak souhlasím. po neutrálním začítku se velmi rychle vykoloroval a samotného mne zajímá, kdy mu zbytek šlápne na krk :o))
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Já teda osobně po tom, co jsem viděla Michala dneska, tak si na netu pouštím včerejšek a teda je to fakt velmi zvláštní osobnost...

Ale hlavně mě fascinuje to mytí nádobí ve vaně....
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    bych to obohatil oriskem :D
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    debil :)
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    pro me karolina vitez:) bych to snedla vsecko

jezisi ten michal je dulezitej jak hovno z nutrie
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    nedostal jsem zadne backory, to me trochu zklamalo... :))

tento tyden bude velkolepy! :)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    SIMCITKO: aha...tak to jsem zaměnila liščí ohon za šamana...to jsem zvědavá tedy...
    KUBAN88: souhlas..taky nechápu hodnocení...I když teda se steakama si naběhl...nechápu proč se ptá jak je chtějí když potom nezvládne připravit dle zadání
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    KUBAN88: "tradicni pica" je naprosto nadherny oznaceni :D
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: jj, hned po hodnocení jsem si na místě michala představil kohokoli z minulého týdne - to by pak porota musela sahat do mínusových čísel asi.

ne že by mi byl michal nějak extrémně sympatický, ale takovouhle nálož si fakt nezasloužil, jelikož dmsn žádnou kulinární prasárnu nespáchal, jakkoli preferuji delší vaření zeleniny ve vývaru a její následné vyhození....ale na 5 a níž to prostě nebylo...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak dneska Michal zavaril fakt dobre a oni ho sundali v tom hodnoceni krute

Karolina je tradicni pica
    Pavel mel bejt hnusna tlusta krava taky tradicni,ale zatim ok

ale idiot vecera byl a asi i cely tyden bude pan Martin...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    to je ulisnej slizoun :)
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    GHOSTDOG: pán v klobouku je hlavně šaman! http://cz.ezo.tv/jasnovidec/pavel
    těším se na čtvrteční bubnování http://www.youtube.com/watch?v=jdGJOw7BS9o
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: hele, paní měla mrtě štrůdlodiplomů, takže to prostě muselo bejt dobrý, chápeš? a byl v tom eidam, tak jakýpak copak...

jinak i když tam v minulým týdnu nebyl žádnej extra psychopat, tak jako přehled nejpopulárnějších hrůz české lidové kuchyně to sloužilo celkem slušně. chyběla jen šunková rolka. a špagety s kečupem a sýrem byly vlastně taky jen verbálně :o)
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    UNSEEN: :DD
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak jsem konečně viděl páteční "předkrmy" to by jeden blil...

čmunda v listovém těstě musí být hnusný tak jako málo co, ale ona to hned trumfne barveným pangasiusem kterého bere jako lososa (možná to byl losos, ale teda kamery mu neslušely)...bych se zeblil na místě a nedal bych to do huby a to jsem si říkal, že bych ochutnal cokoliv a nedělal zagorku... ale tenhle předkrm fakt ne... ryba v listovém těstíčku se sterilizovanym hráškem
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    LIGHTBABY:
    TESSS: no ono celé to její menu bylo dost peklo - zmražená směs, sterilovaná směs, bujón, podravka....viděl jsem to na netu po návratu ze špitálu a musím říct, že třeba v tamní kuchyni by se mohla slečna nechat zaměstnat ihned :o))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    tento týden vypadá výživně..na pána v klobouku se už vyloženě těším (doufám že už nepoběží žádný z.... hokej ve stejnou dobu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam