• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    UWE_WEBER: to určitě:o) no už se těším co z něj vypadne:o)
    a jak si povede:o) chlapec..
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    MOSQUITKA: tak čistě pro zpestření. . .je to takkový neobvyklý předrm
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    UWE_WEBER: :o))
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    MOSQUITKA: že by obložený talíř šunkovými rolkami?:-)))
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    tady dnešní menu:

    Obložený talíř
    Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky
    Špíz ze dvou druhů masa
    Čokoládový koláč se šlehačkou

    obložený talíř asi nejaka specialitka:o)) jsem zvedava teda co to bude:o)
    TESSS
    TESSS --- ---
    UNSEEN: tak hlavne to nikdo nepozna, ze?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    WITTGENSTEIN: google jsem rovněž málem zavařil a kde nic tu nic. oni nám prostě sprostě lžou.
    jinak tvé zděšení z předem pečené panenky jsem zdílel rovněž, ale co, v kraji, kde věří, žemezi vývarem z kostky a z masa není zase tak velký rozdíl, je možné vše.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    UNSEEN: Hned po konci pořadu jsme googloval, ale "flisování" či "flisovaná" nemá ani jeden zásah coby gastronomická technika, čili jde o provinciální výmysl. A to dokonce snad tvrdil, že uvnitř to bude nedopečené (ale jako díky té šunce dopečené).
    Já celou dobu čekal, co s tou smaženou panenkou udělá (páč mu musela vychladnout), ale to neukázali. Takže ji buďto oprahl znovu, nebo ji dal do trouby, každopádně tady se mu to definitivně podělalo/vysušilo. Smutná pravda: když by ji chtěl medium, měl mít vnitřní teplotu 60 stupňů, přičemž well done je nedaleko na 65 stupních. Jenže to by to musel vědět a hlídat, že ano.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    LUCIANA: Jsem rád, že nejsem jediný, koho to napadlo. (A byl to hnus, velebnosti.)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    UNSEEN: parta, žádná parda....
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    LUCIANA: víš jak, to měl hned každej plný ruce práce a nebyl čas psát :o)))

    ale jinak je to parda divná taková, studená. celovečerní konverzace typu:
    "a co v tom je?"
    "to je tajemství."
    "a co je v tomhle kokosovém řezu s malinami?"
    "kokos a maliny"
    pak deset minut destilované trapnosti u karaoke, prostě k nezaplacení....

    a hluboko do paměti si musím vrýt dva poznatky - že flisovaná panenka je taková, která je dopečená, leč vychytrale vypadá nedopečená, neboť je v ní parmská šunka. a také, jak pravil moudře jiří, že panenku by bylo lépe pořádně vyklepat.
    jo a taky že parmská šunka je vlastně parmazán...
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    to tu vazne nikdo nekomentuje to dnesni nahlednuti do panenky?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    WITTGENSTEIN: to byla ironie, kapišto?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SHEDLO: jo, to bylo k nezaplacení...

    WITTGENSTEIN: no bať, s bujonem z kostky bych se dnes necrcal tři hodiny, že jo .o)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    HOUSEFLY: Nicméně mezi bujonem z kostky a poctivým vývarem (neřkuli consommé) je dost velký rozdíl, kapišto?
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    Kateřiny výraz, po zjištění výherce:) chachachachachaaaaaa
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    jestli vy nejste nějak moc cimprlich. bujón je od slova vývar, neasi
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    TESSS: Takou polívku sem vařil taky :D akortá nudle sem tam nedával .. a já čekal spíš na to až se kostka rozpustí .. a bylo hotovo :D
    TESSS
    TESSS --- ---
    UNSEEN: tohle je neco, co taky nedokazu pochopit.
    Takouvouhle polivku jsem si varila jako mala, kdyz jsem prisla ze skoly a mama musela zustat dyl v praci. Bujon + voda +vlasovy nudle a pak jsem prstem zkoumala, jestli uz je to teply :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam