• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    DOCKINEZ: to je taky vtipny zaskakovat za manzelku, nemaly šmee :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BROTHER: Tak toho jsem bral s rezervou, koneckoncu zaskakoval za manzelku :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    diky za info :)

nejlepsi tam byl stejne medvidek roman :)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    NAGASAWA: přesně, když měl svůj večer a pořád mluvil o legraci, co dělá on, legraci, co on a jeho jeho kumpáni z vesnice a jak všichni milují jeho právě pro tu legraci, a to všechno v kulisách jeho vybydleného bytu, bylo mi z toho až existenciálně ouzko:))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BROTHER: Jirka nasazel ctyri body a potutelne se smal, protoze si myslel, jak tim vsechny vypekl a vyhraje. Jeho protazenej ksicht stal za to, ale stejne me nejvic sral Michal, pac to byl tak "radobyvtipne" otravnej charakter, kterej by musel clovek v hospode po tretim pivu umlatit popelnikem.
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    markétka to vyhrála :)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    kdo vyhral? :)
    sem to psychicky nevydrzel... .)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    SMARIO:
    DOCKINEZ:
    on jich ma vic? ja videla jeden mega krater na tvari teda :D tusim, ze to byl ctvrtek...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jezus ten Michal me tak sere..
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    POLARKA: jsem se dival ve stredu a pekne mu na cele svitil :D mi nerikej, ze ho tam mel i vcera :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Myslis ten jeho frnak? :)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    hlavne ten jeho vred na ksichte... uaaaa ble!
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    to je hroznej prasečí xichtík, brr
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    rád si dá americký fast food, ve volném čase chodí s přítelkyní na diskotéku a hlavně hodnotí od srdíčka!

ovšem nejvíc mě dostal jak dneska všechny přechcal v tý soutěži a hrdě převzal výhru :D
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    hláška od Jiřího: No Markéta nasadila vysokou latku, ale mě nepřekonala:o)
    no na přesdržku..
    jsem nemocná mě tak vylítl tlak, že kdyby šlo přes obrazovku mu nafackovat tak ten jich schytá:o))
    TESSS
    TESSS --- ---
    KUBAN88: zrovna Billa je kvalitou a cenou ovoce a zeleniny dost povestna, pecivo taky nemaji nic moc
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ANYSA: souhlas... jen se to proste tvari tak jak tvari ale kvalita treba zeleniny a ovoce je tam o level jinde nez v radoby hoch bille
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    Náhodou on ten Lidl je z těch maloměstských řetězců typu Penny, malé Tesco atd ještě zdaleka nejlepší. Nikde jinde není takový výběr kvalitní šunky, uzeniny mají vysoký podíl masa, výborná schwardcvaldská šunka, nezrající sýry, gorgonzola, rajčatové pyré, zmrzlina, sirupy s vysokým podílem ovoce a bez konzervantů, z přívlastkových vín je tam vždycky celkem pestrá nabídka ...máloco je vyrobené v Polsku a na chuti je to znát. Jasně že to není žádné terno, ale když holt člověk nemá Makro a Globus u nosu, tak v Lidlu nakoupí ještě celkem slušně.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BONEMINA: Ale jistě, vzpomeňte si na Nagasawova bratra (dělal kohoutka na víně) - ten snad v Lidlu jen zapózoval, jakoby si koupil nějaké víno (na podlití je to z Lidlu tak akorát) a měl to odbyto.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pro "sul" si blbecek Jirka skoci k cikanum na nádraží, Lidl neni potreba :-)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Ale snad se v tom Lidlu nebo večerce nemusí kupovat úplně všechny suroviny. Nedalo by se nakoupit předem bez asistence kamer třeba v tom Makru a pak pro forma zajet do Lidlu třeba pro sůl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam