• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    GLACIER: dobrý menu..je ja mam hlad:o)) teda spiš chut:o)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ENTENTYKY: poslali by me doprdele ;)
    udělal bych královsky kozi salat s hruskou a toustem z ciabaty tymianu dijonske horcice a paramazanu
    jako polivku bych dal bud mrkvovou s pomerancem, nebo pistaciovou s kastanama
    jako hlavni jidlo uz by skoro nemohli takze lososa v parmazanu a k tomu korenovou zeleninu na bylinkach, nebo rukole se zaky smetanou na jablkach - z myho double consommé
    a jako dort bych dal mrkovej cheske ;)

    a sel bych pocitam tak za 21 bludištáků...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    GLACIER: 32: 7+9+7+9 podle pořadí hlav v záhlaví.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    GLACIER: prihlas se tam :D
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    UNSEEN: za kolik bludištaků šla?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HOUSEFLY: jo, to byl balzám po půl roce. velmi slušné vaření, velmi slušná prezentace, vkusný projev i byt, rozumné porce...prkaticky bez ztráty kytičky.
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    já tu lenku miluju. takhle nějak by měl vypadat pořad o vaření.
    KEJML
    KEJML --- ---
    GLACIER: Tak snad bys tam nešel pro peníze ;)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    asi se do toho prostřena FAKT přihlásím - bohuzel by me s mym menu poslali tak leda doprdele ;)
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    ja dneska testl certovskou pomazanku z alberta a taky zivorni zazitek, nejakejch 25... :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, ona se da udelat spousta "obycejnych" jidel tak bajecne, ze se jich nemuzete dojist, ale neco to chce. Ted jsem opet vyvarel tatranskou kapustnicu a to je takova basta, ze petilitrovej hrnec byl skoro malo, ovsem jenom kvalitni suroviny mne vysly na tri kila :)

    Ale jak nam ukazuji kuratori vystavky parfemu, lepsi je koupit vlasak a prdnout na nej trochu salamu...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GINGERCAT: Nic proti guláši - to byl jen příklad české (?) klasiky.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ELESDY: A pipetou. A alginát sodný a citrát sodný se do guláše se šesti taky nedává :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GINGERCAT: Mimochodem, zrovna něco takového je pro Prostřeno vrcholně nepraktické - příliš mnoho ingrediencí, příliš mnoho času stráveného nad předkrmem (je třeba ještě zajít filmovat do Lidlu, že jo), ty kornoutky dle Kellenerova klasického receptu snadno praskají a Pražáci by se ještě mohli ofrňovat, že lososový tatarák je tak passé.

    No, a proto mě o tom baví uvažovat jen v teoretické rovině. V neposlední řadě proto, že představa nucené zábavy á la karaoke nebo šarády ve mě budí smrtelný děs.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    WITTGENSTEIN: přesně to mě jednou při sledování napadlo. Pokud člověk vybočí z klasiky turisťák-gothaj-eidam třicítka, tak musí počítat s tím, že se dozví, že "tuto kombinaci jím poprvé a neoslovila mě", případně (a častěji) "já sním skoro všechno, ale TOTO fakt nejím". Přiznám se, že nejsem moc pravidelným divákem, ale minulý týden jsem po dlouhé době viděla snad tři díly a bylo to opravdu depresivní. Moc.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    To by mě zajímalo, co by řekli na takovýhle předkrm.
    Nejspíš něco na způsob "nebylo to to, co jsem očekával/a" a nasázeli by mi šest bodů za to, že jsem je vyrušil z jejich knedlíčkovo-nivového poklidu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To je zlo :) A pritom takove domaci housticky maji takovy potencial. Uplne se mi zacaly sbihat sliny, kdyz jsem si vzpomnel, jaka basta je domaci chleba. Domacim chlebem ale nemyslim hnusy z takovych tech "domacich pekaren", ale poctivej bochnik cernyho chleba s krasne vypecenou kurkou a vnitrkem trochu do kysela. Musim ho zas nekdy udelat.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hribek z vajicka a rajcete - proboha proc! Na losovani sazky dohlizi statni notar a na Prostreno by mel dohlizet nejen kvuli receptum vatikanskej exorcista. Prepnul jsem na primu a pohledu madam hostitelky jsem se celkem lekl. Skoda ze se na zaver neprobehla s hlavou otocenou o 180 stupnu po strope. K tomu predkrmu by to celkem sedelo.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    TY KRABE!

    Tak dneska GASTROPORNO! - za takouvouhle šlichtu 28 bodů?Mno doprdele...

    A nejvíc mě dostala hláška:

    "nechtěla jsme vařit něco "moderního" jako třeba biftek"

    ještě že je tam kočička Lenka ;)*
    VANEK
    VANEK --- ---
    Dnes to ma potencial, duchodkyne zarazena srncim hrbetem zvlaste. A co ten hospodsky ma porad za starosti, aby to nebylo na noc moc tezke?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam