• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ten kluk mě začíná bavit:-)). . .začínám být zvědavá s čim se v pátek vycajchnuje. . .
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    NAGASAWA: no vidiš. a patrikovi to přišlo suchý. ale i mastný :o)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jsem si rikal jestli k tomu bucku na smetane jeste prihodi pul litru stolniho oleje a pro smak 30 deka sadla.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    nenenene...tenhle týden není ve východních čechách, to není u nás, ne, ne a ne!!!
    CHIZKIYAHU
    CHIZKIYAHU --- ---
    "Celkový dojmy z dnešního večer jsou naprosto... Jsou úžasný. Dávám šest bodů."
    Patrik má sedmibodovou stupnici nebo mi něco uteklo?
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    tak při té "dámské sestavě". . .bych tu homosexualitu snad raději i předstírala
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    může být větší homokláda než je patrik, co se za to ještě jako bonus stydí?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    GINGERCAT: jo no, to jo, ale to si prece nechavaj pro sebe, pokud maj v umyslu tak bodovat - proste nechapu, proc se tam casto pri rozhovorech hodnoti ve smyslu, ze "nekteri zacinaji taktizovat", z ceho tak soudej?
    FANAE
    FANAE --- ---
    Ja se ve vareni nejak moc nevyznam, ale - jake "prekvapeni" muze byt ve vyvaru? :) Uz to tam padlo dvakrat, ze je to nenadchlo, neprekvapilo, proste vyvar - no kdybych se tesila na vyvar a nekdo me s nim prekvapil, tak bych asi nadsena nebyla:)))
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    ENTENTYKY: taktizuji, tedy jsem:)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Tak diky tedle diskuzy jste me donutily se podivat:D A cernovlasa slecna je fakt trida:DDDD

Krome jejich opilelejch kecu, me hodne pobavilo : Jsem zvedava jestli udela 17leta holka lepsi svickovou nez moje babicka a jestli to bude z pravy svickovy protoze ta je dosti draha:-DDD

je to hold znalkyne..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KUBAN88: hm, krmna kolinka z mistniho jzd?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DOCKINEZ: to bylo jedine co jsem vcera videl (spise slysel) a musim rici, ze jsem dlouho premyslel jake testoviny jsou neitalskeho typu... :)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    TESSS: Mám dojem, že řikala něco o tom, že jí přišla ta omáčka hořká nebo co, tak proto ji vylila a udělala jinou..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Super nanynka, tahleta Martinka. Nahrazkovy pristup dava tusit, ze se holka poucila od Babici :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ty vole, prej "tortila je nejaka testovina a ja tyhlecty testoviny italskeho typu nemam rada" :-)

Masakr
    TESSS
    TESSS --- ---
    KEEE: to me vcera taky dostalo, no tzatziki jsem nikdy nejedla, ale asi mi to nechutna.... uuuaaaaa

Btw co to bylo s tou omackou z lisek? Proc to vylilia a proc pak udelala stejnou omacku ze zampionu?
    KEEE
    KEEE --- ---
    mě zase vždycky dostane věta typu: Vůbec nevím co to je... ale asi mi to nechutná.

nehledě na to že nikdo nevěděl, co to jsou tzatziki...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    mne vzdycky dostane to zhodnoceni atmosfery ze "nekteri zacinaji taktizovat" - cim jako muzou taktizovat? zvlast kdyz uz nenavratne odvarili a zhodnotili se tri lidi ...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    VYKTORYJE: pohoda to bude - ukřižovaný potraty na stěnách, pošťák naraženej na kůlu u branky, k jídlu zmírající štěnátka ve vroucím vývaru z dědečkova popela...

a dobytci povrchní jsme všichni :o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam