• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    TESSS: ted nevim co je horší, jestli ty "bleskový" titulky .. nebo ten maharadža?
    TESSS
    TESSS --- ---
    Ehm....

PROSTŘENO: »Maháradža« Petr byl ve svém živlu! | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/59569/prostreno-maharadza-petr-byl-ve-svem-zivlu.html
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KUBAN88: no na Nově v důležité upoutavce o Superstár v novinách, byl s tebou rozhovor jak děláš účes Gunčikový :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HE11_KNIGHT: co?:))
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KUBAN88: Mohl si toho říct víc tedy včera :) já svolal celou rodinu (psa a ženu) k televizi, že "TO JE VON TO JE VON" .. a už si byl pryč .. :)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    ta mega bzuna patrik je ted na prime
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    KUBAN88: K nám ne !!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Danu by měli zastřelit a Lubomíra prodat jako bílé maso někam na ukrajinu
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak dneska jsem teda mela moznost koukat
    a neuveritelny

dva kritizuji jineho, jak je pokrytec, ze rika dobry dobry a pak da malo bodu
    vecer byl pro ne super, skvele jidlo, dobra zabava
    a tihle dva, kteri celej vecer pokazili tim extempore, kdyz se do toho jednoho zacali znicehonic navazet a byli hodne ostri, dali nejmin bodu, pze "atmosfera byla nepratelska"
    wtf???

ja vim, proc na tuhle pakarnu nekoukam..
    VANEK
    VANEK --- ---
    "Je to mediální steak"! "Dozvedel jsem se, co je to carpaccio, ja ten pokrm znal z druhe strany Stredozemniho more"!!!
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    zahlédla jsem to na stránkách a šel mi mráz po zádech. . .. losos dobrý. . .houby dobrý, ale ta kombinace je peklo na talíři a myslim, že následně i v trávicím traktu
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    přátelé, včera jsem měl to štěstí kousek zahlédnout a losos s houbovou omáčkou je pro mě asi stejná kombinace jako kyselá okurka s domácím štrůdlem
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    tak to si asi dneska udělám čas:-)
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    WITTGENSTEIN: nejvíc :DDDD
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Paní Dana: Dva masoxy, houbový extrakt, instantní jíška (páč se jí pak nedělají hrudky), šlehačka ve spreji. Ale má ráda "poctivou kuchyni".
    Zábava: karaoke "jede, jede, mašinka". Děs & běs.

BTW, nezdá se vám, že Vratislav tady na fotce vypadá jako Ramsay zamlada?
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no kde jsou všechny ty veselé komentáře ke kulinářskému umění našich soutěžících???. . .zrovna tenhle týden nestíhám a tady stále nic. . .
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    tak kterej pašák nám to vyhrál?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    DOCKINEZ: no imho "francouzská cibulačka" z pět minut zpěněný cibule, vody, eidamu a sprejový šlehačky celkem stačí...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, kečup a cola v jedny omacce... hardcore!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, zadnej brutus za celej tejden? Kde je niva?! A co dvacetiprocentni imitace eidamu? A co kureci platek s kompotovanou broskvi a platkem hnusnyho sejra rodinne tajemstvi? Fakt nic? Divny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam