• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    TOOMIX: to uz jsem si zvyknul na demenci vsech ucastniku v pouzivani zdrobnelinek ;)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KUBAN88: mě spíš srala paní hostitela s tím jejím jatýrka, talířek, masíčko, slaninka...
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    vcerejsi prostreno necht dukazem ze nazrat se zadarmo neni vzdy vyhra... ja bych se tam zeblil snad z kazdeho chodu...

plus z pani hostitelky a jeste bych napadl managera Zdenka, kteremu bych z hlavy udelal trampolinu... a skakal bych do te doby nez by nemel znamky po mezere mezi zuby
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tak po precteni zdejsi rozsahle diskuze a shlednuti "kecupoveho" dilu z minuleho tydne dnes zahajuji pravidelne sledovani tohoto poradu :)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    neeeeeee kecup vyhral :-/ timto davam ceske gastronomii posledni pomazani a odpocivej v pokoji
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak Mixmaster mike dneska rox!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No kdyz Marie vyblila, ze ma k loznici vztah, protoze "postelove hratky, hahaha", tak jsem byl rad, ze to mam jenom do sluchatek...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    No tenhle týden je to jedna pecka vedle druhé.. Holka, která za vrchol gastronomie považuje kuře s kečupem, "směs s játrou", studená polévka, shnilý nechutný dědek a představy, že do Caesar salátu patří špek, jogurt, olivy nebo "já tam dávám jenom sýr", o originální zálivce asi nikdo z nich v životě neslyšel..uááá!
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Hle, tady je těch dvacet miliardů:
    Důchodci měsíčně utratí přes 20 miliard – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/finance/235767-duchodci-mesicne-utrati-pres-20-miliard.html?ref=zpravy-dne
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNSEEN: Jo, to je nemalej bes. Ale treba se blejskne vilnej maharadza :)
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak jako s běžným caesarem to mělo společný maximálně kuře a i to je navíc nepůvodní :o)

akorát mě asi víc než zprznění caesara děsí fakt, že to nakonec snad vyhraje ty staromladá pipka s kuřecím prsem a kečupem v alobalu...
    VYKTORYJE
    VYKTORYJE --- ---
    zdálo se mi, že ani neudělala zálivku, nebo se pletu ?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty vole, to je jako Caesar? :-)

VS

(srovnani beru z Wiki, urcite by se nasla hezci varianta)
    KEEE
    KEEE --- ---
    opravdu nasypala na ten ceasar salát špek??
    KEEE
    KEEE --- ---
    ale jestli vyhraje ten kečup... doufám, že se zítra paní Ivanka trochu pochlapí...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    a petr je opravdu pohlavni organ...
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    vzdycky sem se snazil mit pro lidi pochopeni, ale posledni dobou dochazim k zaveru, ze nekteri jsou proste menecenni... :)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    no já sem hrozně zvědavá na zejtra, pani Maruška mi přijde jako dost velkej rejpal, tak sem zvědavá jak se předvede, protože nařknout někoho, že jeho kaše chutná jako z pytlíku, to už je docela síla. hlavně používá často slovo obyčejný, tak sem zvědavá, co uvaří.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    dědek je fakt na pěst čím dál tím víc...moudra typu "když to neztuhne, je to vždycky špatný" a "čím větší roláda, tím lepší" bych vydržel tak pět minut asi a pak by šel skrz mixér do lednice.
    chodemmimo mne dost překvapilo, že dáma, kterou jsem nazval vyžilou hdyrou je o dva roky mladší než moje manželka. časté vyslovování výrazů "tohe je kuřecí játra, vepřovou játru nepoužívám" se na člověku asi dost podepíše...

jinak standard....sýr, šunkový salám, karaoke.... dezert nevypadal nejhůř, i když jsem ho viděl dost z rychlíku, akorát mi teda k brusinkám moc neseděl ten rum....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam