• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    No ty vole, ta p**a Eva je neuveritelna blbka. Ty jeji kecy pri vareni se nedaj vydrzet. Prijde mi, ze zvani stylem, jakym mluvi ke svejm fakanum. Desny.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    OMNIHASH: masochisticky se snažím nebýt vulgární:-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Těhotný čuník je ještě hodně slušný pojmenování tohodle individua.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    no jen doufám, že se v pátek vytahne pani Ivanka. . .představa, že by vyhrála tahle pinda nebo těhotný čuník mě děsí
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tenhle pořad krásně ukazuje, proč je Babica u průměrnýho diváka oblíbenej kuchař.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    jo tak to jsem přesně čekala, že nenápaditá zelenooranžová pipina dostane nejvíc bodů. . .začínám mít strach, že vyhraje
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    OMNIHASH: hele mám ten pořad ráda a sama nechápu proč, je to pro mě asi nějaká forma masochismu, každý týden si v duch říkám, co je to tam za případy a při jídlech jako vývar, caprese nebo česká kuchyně už nadskakuju ze židle, jenže baví mě koukat na vaření a přeci jen je to reality show obyčejných lidí, tak se s nima líp ztotožnim než snějaký profíkem...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    KUBAN88: no jsem z tohohle týdne celkem překvapen zatím - už dvakrát bych se při pohledu na menu nebál připojit se k večeři a dvakrát bych nejspíš odcházel nezhnusen (jídlem). zatím žádný kečup ani bujon v kostce, suroviny neprefabrikované, no toto...
    ale je fakt, že cibulačkou bych paní martině hlavu asi trochu obouchal, neb, jak pravíš, cibule nezhnědla, toastový chléb se sýrem byl potupně topen a i ten sýr vypadal poněkud neexkluzivně...leč jinak zatím celkem bez námitek.

mám ale pocit, že zítra nám to paní z žebra uplácaná aspoň trochu vynahradí už v předkrmu...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    POZITRON: tak mě bylo samozřejmě jasný, že to bude peklo, ale byl sem připraven na decentní předpeklí, ne na Luciferovy komnaty.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    teď koukám na dnešní kuchařku a teda jde ji to od ruky... králík Brillon je fakt pochoutka zrovna před měsícem jsme ho dělali... cibulacku teda odflakla základ je zkaramelizovat cibuli a na to se vykašlala... ale jde ji to fakt sympaticky
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    televize = strýc pepin...

myslím přesné vyjádření od HE11_KNIGHT :)))
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    POZITRON: a nekteri masochisti u toho varej .-)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    POZITRON: z televize se stal v domácnostech už spíš takový společník při práci .. něco jako váš línej kamarád, kterej místo toho aby vám pomohl kopat brambor sedí na zemi a vypráví vám nějaký legrační historky z natáčení.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    OMNIHASH: hele prave o to jde, ze lidi, co se do tehle soutezi hlasi, jsou exoti, tim je to prave zabavny :) navic malokdo si drepne pred obrazovku a tupe na ni civi, myslim si, ze vetsina lidi tady se pri sledovani venuje jeste dalsim cinnostem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Tak sem se po masáži ze strany rodinky podíval na prostřeno z minulýho tejdne...docela vás obdivuju, že na něco takovýdleho dokážete čumět až do konce. Takovoudle sbírku dementů sem dlouho neviděl. Ty moudra co tam padaly, to bylo něco neuvěřitelnýho...když budeš jíst jenom studený jídla, tak budeš mít ze žaludku mrzáka překonalo veškerý mý masochistický choutky

Že je Kryštof vegetarián a baba se mu nechce ppřizpůsobit, je hodně mimo, ale bohužel, poměrně klasická reakce v čechách. Ale představa zábavy jako ochutnávka nejhoršího chlastu, co Božkov vyrábí, to mě poslalo do kolen. Kor když tam má někoho, kdo nemůže pít.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    UNSEEN: přesně tak. . .teda vynechala bych některé jeho kecy, ale konečně i prostředí bylo příjemné. . .a ty jejich debilní žvásty o servírování?. . .bych je hnala, po tom co minulý týden vegetariánovi servírujou nestydatě maso? je nechal at si naberou na co maj chut, tak to má být, teda dle mého názoru
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ANDREA90: myslím, že nejlepší vaření týdne máme za sebou a jednoduché úpravy poctivých surovin byly po zásluze potrestány 25ti body...
    ta mladá pizda je na pěst už při pondělku - tupost a nafrněnost v prémiovém balení.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    TESSS: přesně tak
    TESSS
    TESSS --- ---
    JUASINHA: vyhrala Marie?
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    POZITRON: vůbec nevim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam