• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    JUDE
    JUDE --- ---
    ta šunka je taková suchá a blbě se krájí:-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    to je fakt particka tohle ... pica (ve starsi i novejsi verzi), nadrzena bydlenka, bydlenka zacatecnice a inzinyrka
    HALVED
    HALVED --- ---
    kuřecí maso s ajdamem :-))) ještě tam měla prdnout broskev
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    HOUSEFLY: protoze maj pokyny od tech, co to natacej, vzdyt je to videt i tehdy, kdyz tam na zacatku (nebo i pozdeji) sestrihove mluvej o tom menu - to nejsou veci, co by rikali sami od sebe, jen odpovidaj na konfontacne polozeny otazky (co myslite, ze se ji nepovede, co by mohla zkazit, ma velkou sanci na vyhru atd. atd.), aby to melo sledovanost, na slunickovy spokojeny lidicky by jim nikdo nekoukal ;)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    YNOR: Ono to chce na dělání sněhu z bílku ..
    YNOR
    YNOR --- ---
    si mohly udělat všechny před desertem jinou zábavu, když tam měla takovou hojnou sbírku 8)
    YNOR
    YNOR --- ---
    Babča by to chtěla k ježíšku....lol
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    jsem zvědavá dnes na Zdeňku to bude:o) boj:o))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HANNA: nekaz nám to ;)
    HANNA
    HANNA --- ---
    a což takhle kdyby to bylo předem domluvené, aby to bylo zajímavé?
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    me hlavne zarazi proc lidi lezou do cizich veci a primo desi, ze zrovna takovy veci vytahuji na svetlo bozi (rozumej kamer). se divim, ze si rovnou neudelaly dobre..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HOUSEFLY: sahat na cizi eroticky pomucky je nechutny
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    to smejdenicko je fakt uchylarna..
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    trochu se bojim tý Zdeny
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    Tak a jetu nový týden..včera babča byla fajn..tak jsem zvědavá na slečny :o)
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    tereza a marcela sou pokrytecký kozy, naopak mě teda dneska příjemně překvapila eva i dušan. zajímavý vývoj :)
    a imho si monika jediná zasloužila vyhrát :(
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Jak už tady bylo zmíněo Pozitronem.. jediná Čukuláda má ponětí o tom jak se má chovat slušný člověk ve společnosti. A inženýrka Eva je pro mě opravdu White-Trash se všim všudy, zbytek buranu na to nemá cený plýtvat životnost klávesnice.
    YNOR
    YNOR --- ---
    NIGHTFURY: piča, uplně mě to její vystupování irituje
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Z té Evy je mi normálně na zvracení! Myslela jsem si, že namyšlenější a hloupější lidi než Libor a Lojza se už v pořadu objevit nemůžou, ale tohle je vrchol všeho.. Doufám, že ji někde potkám, protože bych se jí s chutí zasmála - nejen za blbost, ale hlavně za to, že přes tu nechutnou průhlednou taktiku nevyhrála.

A Dušan, který nerozezná Sacher od pařížského dortíku (zpracování neřeším), je asi taky znalec..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    UNSEEN: ja jsem po tomhle tejdnu prehodnotila nazor na cikany (nemyslim to pejorativne, slovo cikan se mi libi vic nez rom), protoze pani marcela mi v porovnani s ostatnima pripada jedina v pohode.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam