• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    REVANREDEEMED
    REVANREDEEMED --- ---
    sůl je rozpustná, ergo rozpouští smrad, ne;)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    asi začnu sypat sůl do dřezu plnýho špinavýho nádobí
    HALVED
    HALVED --- ---
    POZITRON: no jasně normální člověk troubu vyčistí, ale každej jsme asi jinej. No a ta voda v puse to byla totální kravina, že bych to ani nezkoušel :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HALVED: jo, videla jsem, ale vyresit to posypanim dna trouby soli mi prislo stejne neucinny jako rada s cibuli z minulyho tejdne
    HALVED
    HALVED --- ---
    POZITRON: jj ale jestli si viděl dnešek, tak on zapnul troubu a než tam dal tu roládu, tak se při otevření vyvalil kouř z těch napálenin a aby tím prej nenasmrádlo to jídlo, tak tam nasypal sůl.
    No a nakonci jak řekl, že jde nejdřív na pivo a bordel nechá na zítra....jsem si tak představil, jak na to zítra taky nasype sůl aby to nesmrdělo :-))
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    to sou burani tenhle tyden, by jeden brecel.. zavin me zabil nejen slozenim, ale hlaska: trtinovej cukr tam davam proto, ze to je barevnejsi.. sul do trouby da kilo, misto, aby ji vycistil. roladu snad ani nema smysl komentovat. ale jo, tohle menu ma sanci na vyhru :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HALVED: to je skoro jako krajet cibuli s plnou pusou vody, aby nepalili oci :) mimochpdem zkousela jsem to a efekt zadnej
    HALVED
    HALVED --- ---
    sůl na dno trouby aby nesmrděla :-)) dobrá vychytávka
    HALVED
    HALVED --- ---
    to už má třetí den to samý triko?
    VANEK
    VANEK --- ---
    SPUNT: Khaki omáčka?
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Já tomu Miroslavovi nerozumim, co to je "uniformovanost jídla"?
    JUDE
    JUDE --- ---
    zdá se mi to nebo se nám prima snaží dokázat, že pod kanálem je ještě stoka?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    a tak jo. jak jsem tu onehdá remcal, že se chci přestěhovat, a že východní čechy by měli zrušit a připojit k polsku, tak po dnešku jsem tak nějak skoro rád, že v těch východních čechách žiju...

ty vole, ty vole...uklízeč z brno zoo vyváří brambor stokrát jinak, povětšinou hnusně, a koření jej neúctou k hostovi, k tomu jest věrozvěstem megaslizu a sebeporameniplácání, přičemž ve chvíli, kdy by to nemusel sám utáhnout, pozve si své spřátelené travesty boys. z čehož jsou ostatní nadšení...wtf?
    z receptů by bylo lze vypíchnout následující vychytávky:
    kořeníte-li spálené kuře oreganem, dodržujte zodpovědně poměr 1:1.
    brambory před zapékáním zásadně rozvařujte.
    nejlepší polévka sestává se z vody, omastku, cibule, brambor a masoxu.
    vysypáváte-li formu na pečení kokosem, půl kila kokosu je minimum.

zbytek osazenstva obsahy talířů konzumuje, místo aby jimi hostitele utloukl. pouze gourmet oděný v červené "crocsy" a tmavočervené ponožky si stěžuje na šlehačku ze spreje, přičemž mu kus této šlehačky visí na světlečerveném pseudoplnovousu...
    HOUSEFLY
    HOUSEFLY --- ---
    nechutnej slizoun a nechutny jidlo. privitat me jako tu holku, tak ho kopnu do kouli.. ten je jasnej "bavic" tydne
    HALVED
    HALVED --- ---
    ANDREA90: ááále takovej týpek co používá bio brambory, bio ořechy, bio zeleninu, má troubu na bioplyn a připadá mi trochu že je bi(o)sexuál.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    tak jsem to asi po měsíci zapnul a teď si říkám...WTF???
    HALVED
    HALVED --- ---
    začíná to zajímavě :-)) docela by mě zajímalo, na čem si ten týpek jede :-)))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    YNOR: cuze, jaky robertky? :-) minulej tejden jsem vynechal celej, tak jsem trochu mimo :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    btw. mě stejně nejvíc baví ty hlášky na konci: já jsem ti to přál/a/ .... LOL
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam