• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Teda zazrak je, ze se nezranila...
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Já už asi deset minut nezavřela pusu údivem...tohle musí být přece nějaká recese...že jo?
    HALVED
    HALVED --- ---
    a jsou to vůbec prsa?...asi jo... srdce vypadá jinak :-))
    HALVED
    HALVED --- ---
    kachní prsa...a kde vůbec ty prsa ta kachna má??? Tohle jsou nohy....tohle křídla...tak prsa budou asi tady??? No to mi poser :-))))
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Dnes vetrim průser :)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    jsem si od toho včerejšího kluka teda slibovala víc. . .no zdá se stejně, že to vyhraje protože ty pindy se nesnesou takže myslim, že vítěze máme jasného
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    GINGERCAT: Tak to je dobrý. Ono i chutě spoluhráčů o něčem vypovídají.... smažák, hranolky, gurmáni :D
    HALVED
    HALVED --- ---
    a ten kluk jak Standa Bartůšek
    YNOR
    YNOR --- ---
    ANICKAJEDNICKA: hlavně vypadá jak linda rybová
    HALVED
    HALVED --- ---
    co to má dnešní hostitelka na sobě? To chtěla upozornit na tu svojí pneumatiku???
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    taková cíťa:-)))
    CRISSTEENKA
    CRISSTEENKA --- ---
    ten hrnec s tou vodou jako zatez docela pobavil :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    GINGERCAT: spis vegeta zeme
    EDERA
    EDERA --- ---
    GINGERCAT: Strejc je ovšem na pidi obrazovce použitelnej jen s krajními obtížemi. To i Nyx na tom jde milionkrát líp!:-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    GINGERCAT: Díky!
    EDERA
    EDERA --- ---
    HALVED: Zjevně to tenhle týden opakovali. Kdybych aspoň tušila, jak se ta holčina jmenovala.
    HALVED
    HALVED --- ---
    EDERA: to už je docela dlouho co to dávali, tak půl roku rok zpátky.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Máti mi líčila, že v nějakém dopoledním Prostřeno (to je opakování starších dílů?:-o) byla holčina, co uvařila bujón z kostky a guláš z konzervy a zbylí milovníci dobrého jídla nic nepoznali. Netušíte, který díl to mohl být? Jsem připojená jen z IPodu, a z té mřnky to nedokážu najít.
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    GINGERCAT: treba se natacelo na konci kvetna a je to velky fanda Douglase Adamse :)
    HALVED
    HALVED --- ---
    TESSS: osobně na jídlo do hospody chodím jen na oběd v práci, protože žrát se prostě musí, ale že bych šel třeba se slečnou někam na véču to ani omylem. Radši něco připravím doma než platit za přiblblý názvy a bohužel v mém okolí není taková restaurace, kde bych byl spokojenej a dal s radostí prachy za gastro zážitek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam