• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    YNOR
    YNOR --- ---
    ANICKAJEDNICKA: hlavně vypadá jak linda rybová
    HALVED
    HALVED --- ---
    co to má dnešní hostitelka na sobě? To chtěla upozornit na tu svojí pneumatiku???
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    taková cíťa:-)))
    CRISSTEENKA
    CRISSTEENKA --- ---
    ten hrnec s tou vodou jako zatez docela pobavil :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    GINGERCAT: spis vegeta zeme
    EDERA
    EDERA --- ---
    GINGERCAT: Strejc je ovšem na pidi obrazovce použitelnej jen s krajními obtížemi. To i Nyx na tom jde milionkrát líp!:-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    GINGERCAT: Díky!
    EDERA
    EDERA --- ---
    HALVED: Zjevně to tenhle týden opakovali. Kdybych aspoň tušila, jak se ta holčina jmenovala.
    HALVED
    HALVED --- ---
    EDERA: to už je docela dlouho co to dávali, tak půl roku rok zpátky.
    EDERA
    EDERA --- ---
    Máti mi líčila, že v nějakém dopoledním Prostřeno (to je opakování starších dílů?:-o) byla holčina, co uvařila bujón z kostky a guláš z konzervy a zbylí milovníci dobrého jídla nic nepoznali. Netušíte, který díl to mohl být? Jsem připojená jen z IPodu, a z té mřnky to nedokážu najít.
    SCHUTTERSTEIN
    SCHUTTERSTEIN --- ---
    GINGERCAT: treba se natacelo na konci kvetna a je to velky fanda Douglase Adamse :)
    HALVED
    HALVED --- ---
    TESSS: osobně na jídlo do hospody chodím jen na oběd v práci, protože žrát se prostě musí, ale že bych šel třeba se slečnou někam na véču to ani omylem. Radši něco připravím doma než platit za přiblblý názvy a bohužel v mém okolí není taková restaurace, kde bych byl spokojenej a dal s radostí prachy za gastro zážitek.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    No to je příšerný ta Míša...."večer byl společensky přijatelný"... nebo co to tam vyplivla...
    TESSS
    TESSS --- ---
    HALVED: a pak maji ty jidelaky v hospadach nejak vypadat....
    TESSS
    TESSS --- ---
    HALVED: a pak maji ty jidelaky v hospadach nejak vypadat....
    TADEK
    TADEK --- ---
    kazdopadne teda misa je ultimatni pizda. sem zvedavej na zejtrek...
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    HALVED: jo to je přesný u těch šneků. . .si vždycky řikám, že tam konečně někdo konečně prdne tu dobrotu v ulitě a dočkám se překvapivě listového těsta se šunkou, sýrem a kečupem a veselými růžky z pažitky
    HALVED
    HALVED --- ---
    mě ty názvy jídel prostě prudí...

"zamilovaná polévka paní lesní" = hovězí vývar

"masová směs po myslivecku" = vepřové na houbách

fakt by mě zajímalo, co má vepř společnýho s myslivostí, když po myslivecku, tak snad nějaká zvěřina ne???
    HALVED
    HALVED --- ---
    VANEK: k posouvání nakrájeneho jo, ale tupou stranou nože
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Nevím, neviděl jsem to; ale tipuju, že ze záběrů na to, jak krájí, půjde odvodit, zda HOUSEFLY míní používání nože jako stěrky k posouvání nakrájeného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam