• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ENTENTYKY: no, já bych ho nechal i vařit, s tím, že hlasivky by musely být amputovány. chlap teda nesnesitelnej, ale u plotny v tom týdnu bezkonkurenčně nejlepší.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    to je debil to je debil to je debil
    omg
    toho mit doma, tak ho asi po jednom dni vykostim

a ten bytecek vkusnej! jsem u vytrzeni, hlavne zminovaj vytribenej vkus projevujici se napriklad sukovitou loznici, kazdou stenou jinak barevnou a oblozenou picovina a nad posteli s cernobilejma platnovejma fotkama levny stetky
    (mmch. ten odstin modry v kuchyni me bude dneska asi strasit ve snech, ale verim, ze 10 z 10 rumunskejch romu by mu ji zavidelo)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    - spolecnost se divi, že někdo jí ryby syrové
    - všichni si nechají steak propéct na well done
    Do gastropekla s nimi.
    HALVED
    HALVED --- ---
    chudák poručík Dan
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Ano, Vladimíra bych chtěla mít doma :D
    CRISSTEENKA
    CRISSTEENKA --- ---
    MAKULKA:
    HE11_KNIGHT: můj favorit byl ten včera, ale to už je pasé. Ty holčiny jsou ještě mlaďoučký, ale on je život naučí;)
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    HE11_KNIGHT: tak o tom nepochybuju, ale to jak se chovala..
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    MAKULKA: Já si myslím, že Daniela předvedla celkem obstojný výkon, za který by si i výhru tento týden zasloužila.
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    CRISSTEENKA: tak to je pak jiná.. :) každopádně postavičky z tohoto týdne nemají chybu.. :D hlavně Nikol a "poručík Dan" alias Vladimír..největší adept na facku je Daniela..ale dneska překvapila..
    HALVED
    HALVED --- ---
    poručík Dan se rozjel
    CRISSTEENKA
    CRISSTEENKA --- ---
    MAKULKA:
    Už se to tady taky myslím řešilo, každopádně oni se do těch skříní mají podívat, to vždy určuje režie. Dokonce i rozhodují, kdo s kým půjde šmejdit a kam se mají podívat. Holt díky těmhle „extra účinkujícím“ je to alespoň větší zábava ne?? Berme to jako reality show ne jako kuchařku. Tento týden je obzvláště naložený a vypečený:D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    To je zase sestava.. dvě blonďaté pipiny, jedna úplně tupá a nešikovná ("to snad musí být prsa, to nemůže být srdce nebo tak něco, že ne?) a druhá, přesvědčená o tom, že je absolutní hvězda a že se může tvářit, jako když má pod nosem hromadu hnoje, pak ten pitomec, co má problém se vůbec vymáčknout, nesympatický Slovák a kluk, který se sice snaží, ale je tak nervózní, až to ruší.. a u stolu všichni chválí, na kameru se pak teprve rozjedou. I když.. co jsem vlastně čekala?
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    každopádně mi přijde docela přidrzlý, že lidem lezou do škříní..jsem zvědavá na poslední dva soutěžící, protože Daniela je napřesdržku..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    3L1NK4: Něco postiženýho...
    3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    Nemůžu si pomoct, ale Vladimír mi připomíná poručíka Dana (z Forresta Gumpa). Jsem zvědavá, co předvede :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já sem zvědavej na Vladimíra, po tý bloňdatý pipině mi leze na nervy hned jako druhej. Chytrák jeden vychytralej. TOOMIX to vystih.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Jsem ve čtvrté minutě a už mi to přijde pekelný :)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    SMARIO: myslíš po tom tanečním? :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SMARIO: ten co si ji vezme, tomu staci, ze byla v televizi!
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    POLARKA: otazkou je, jestli se po takovem vykonu vubec vda :D
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    TOOMIX: tak v dnesni dobe to asi bude normalni, v 18 se uz tak casto holky nevdavaj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam