• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    http://www.iprima.cz/prostreno

reality show o tom jak jíme, jak bydlíme, jak se chováme a jak nás všechny válcuje Babica a obyčejný člověk

aktuální soutěžící

rozbalit záhlaví
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    ACIDQA: tak to je jasný..taky by mě nebavilo pořád koukat na spokojený soutěžící :D trochu mi tam chybí Jindra z minulého týdne :D
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    MAKULKA: mně se líbí, že nejsou zapšklí a buranovití, ale jak níže psal/a HAlved... už včera mě to moc nebavilo. Já jsem Čecháček a baví mě, když si doma můžu nahlas říct, jak vařím líp, zasmát se kečupu, eidamu, přehozu s koněm, nespokojenosti ostatních vidláků apod. :))
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    "bábovka je trochu challange" :D zatím se mi všechny díly líbily..Češi v Austrálii jsou na lepším levelu vaření a stolování..teda, jeví se to tak..
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Z trochu jiného soudku:

Na Aktualne.cz varují před grilovaným hovězím, že prý vede k vyšší incidenci rakoviny ledvin. Následuje rada k nezaplacení: je třeba "maso z části připravit v mikrovlnné troubě a jen dodělat na přímém ohni."
    Nedivil bych se, kdyby autora této rady ubil nějaký šéfkuchař tyčovým mixérem.
    HALVED
    HALVED --- ---
    EFFKA: hezky se na to dívá, ale tak po měsíci by mě ten pořad asi přestal bavit. Chce to zase zpátky do čech, mezi s ničím nespokojený vidláky :-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Měli jim tam poslat nějakýho spoluhráče z Moravy... :))
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    a prijde mi, ze tam neni nikdo zapsklej, vsichni vypadaj desne spokojene, zadny starosti...to slunicko jiste dela divy

a zatim se mi vareni vesmes libilo
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    koukam na pani Janu...v 1968 odesla z republiky a od ty doby byla v cechach dvakrat. proste koukam, jakou ma super cestinu, ceskej humor, nezasekava se v zadnych slovech...fakt respekt
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Přijde mi, že Češi v Austrálii opustili burnské způsoby a zatím oba večery proběhly velmi kultivovaně, což je super.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    celé menu se jevilo jako velice dobré. . .až se mi trochu postesklo po šunkové rolce a "šnecích" z listového těsta
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    mě láká i ten předkrm..a vůbec to byla fajn večeře:o)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Chocolate fondant vypadal ale výborně, vyzkouším.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    MOSQUITKA: spis by si potrebovala zasukat
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAKULKA: http://www.iprima.cz/videoarchiv

Tlačítko v předposledním sloupci, druhý odspoda.
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    je někde na netu k mání VIP Prostřeno?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BONEMINA: Snaží se o v tip. Ostatně jako 90% času když něco plácá.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MOSQUITKA: Tak dozví se to nejpozději z telky :)
    Já zas nechápu, proč Vydra stále říká to "mönÿ".
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    tak sexy Jindriška by potřebovala přes držku..
    zajímalo by me zda se po konci dozveděla kolik mela bodu:o))
    MDFK
    MDFK --- ---
    V debilitě VIP prostřeno si také dobře vede Stropnický, dneska má den Dé.
    WANAH
    WANAH --- ---
    Jinak co se vaření necelebrit týče, Jindřiška by zasloužila kopnout do bříška ...
    WANAH
    WANAH --- ---
    THE_BALROG: Dokud jenom vařil a povídal si s tim stvořenim co má za manželku, hrozně mi to připomínalo Kancl, hmatatelná trapnost :).

WITTGENSTEIN: Musíš to brát tak, že pro kluka ze Žižkova s pamětí na 56 vtipných historek a anekdot, je to neuvěřitelná exotika :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam