• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Zdeněk překvapil.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    PINK_CICINKA: no, ono vůbec dosolovat pomazánku, kterou tvoří primárně tavený sýr...

jinak ti lidé tam ale tenhle týden jsou schopni snad sežrat i podrážku namazanou soplem a ještě to pochválit.....
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    PINK_CICINKA: tomu se rika provensalske koreni, to je v tom pytliku vedle grilovaciho ;)))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Meat and Potatoes: Come Dine With Me, Czech Style | GIRL IN CZECHLAND
    http://girlinczechland.com/2010/04/14/meat-and-potatoes-come-dine-with-me-czech-style/
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    A ještě jeden postřeh - vážně všichni znají z koření jenom pepř, polévkové a grilovací? Neslyšela jsem, že by někdo používal tymián, rozmarýn, bazalku...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Nepochopím, proč sype i potřetí sůl z kilového pytlíku, když už předchozí dvě pomazánky přesolila.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    A jeste sul... :)))
    SIMCITKO
    SIMCITKO --- ---
    UNSEEN: to byla bomba, zapla jsem to pozdě a tajně jsem doufala že je tam sekaná proložená eidamem
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    EFFKA: ale zachránil to hlavním chodem, to zase jo :o)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    tyvado prostreno...to je zase chytrak...pozve si lidi na Prostreno, nema pomalu kam, ma jeden maly nuz, dela koblihy, ktere nikdy nedelal...
    MDFK
    MDFK --- ---
    MDFK
    MDFK --- ---
    zhlédla jsem dnes na markíze
    V utorok varí Natália Brodzianska - Bez servítky
    http://bezservitky.markiza.sk/clanok/sutaziaci/v-utorok-vari-natalia-brodzianska.html
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    johny dip:))
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    TOOMIX: a za pozvolného míchání vyléváme do záchodové mísy:-). . .mlask
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    UWE_WEBER: a libeček!!! ;)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    TOOMIX: čim víc tim líp ne;-). . .ještě měla přidat hřebíček a saturejku. . . .:-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    UWE_WEBER: no abych míchal kari, tymián, oregano, směs na ryby, grilovací koření, koření na pizzu a navíc to ještě osolil, to fakt ne :)
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    TOOMIX: joooooo, ty to tak snad neděláš?:-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    dlouho jsem nekoukal, teď jsem to omylem zapnul a ta ženská tam namíchala asi 6 směsí koření do sebe, včetně na pizzu a na ryby, a do toho naložila vepřový kotlety...neeeeeeeee
    DYLER
    DYLER --- ---
    "Dnes jsme se hezky zasejkrovali."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam