• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    jezis, dneska nejaka pomala holka, z ktery ty vety lezou jak z chlupaty deky...to to nebudu moc sledovat!
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    HWLLFFRDD: ale prd, všichni jsou upí, ale přející...tma muí být ráj...

a znalci jsou to, znalci - gordon blue je špatně, protože se jmenuje blue a ak by tam měla být niva nebo jiná plíseň. a čokoládový fondán všichni čekali, protože tihle mladí namáčejí ovoce do čokolády furt pryč...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Doufal jsem, že dneska uvidíme nějakou třídní nenávist...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Chudák holka, ona nemůže za to, že je na mateřské, a zapomíná že mluví do kamery a ne na mimino.
    (Teď přemýšlím, proč jsem si vybírala jako kulisu zrovna tohle peklo:)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    UNSEEN: dosla ti vegeta? ;]
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    taky je vám tenhle týden z toho na obrazovce tak nějak smutno?
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: tohle by si mohl repostnout vedle k babicovi.....
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    Manželka má vkus. Moc krásná sbírka!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    no to je jasnej mimibazarovej případ...se divím, že nám neukázala fotky mikronauta posranýho až za ušima.
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    ideální by bylo myslim to pomazánkové máslo s křenem. . . .jistě se krásně prolne se šunkou a ta rolka s překvapením se vyrobí sama v útrobách strávníků
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    TOOMIX: Doufam, ze to kafe byl turek aby se drzela lokalni upravy :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KUBAN88: lol

Ingredience
    dětské piškoty 2 balení
    pomazánková másla 2 kusy
    smetana ke šlehání 250 ml
    žloutek 1 kus
    moučkový cukr 1 dávka
    panák rumu 1 kus
    silná káva 1 šálek
    kakao na posypání 1 dávka
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Za takovehle tiramisu bych povolil odstrel aby se to nemohlo opakovat!!!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tenhle týden byl zbytečný, za protože žádná z nich to jídlo nevařila a) znamenalo by to, že co miss to šéfkuchař, nebo naopak co šéfkuchař to adept na miss... v tom případě nevím co se stalo s Čiřinou... b) v sobotu Prima vysílá, překvapivě, Českou miss a beru to jako hezké domácí PR

:))
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SHEDLO: aehm...."jé, tatarák! ale biftek? tak to nevím, jak to bude vypadat..." :o))))))
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    MDFK: tak jasně že se na to dívám, protože je to panoptikální, to ostatně všechny tyhle pořady a jinak by mě to nebavilo, mein gott:)).. ale neni špatný si občas odpočinout, plus mě právě modelíny překvapily, že nejsou až tak vypláchlý:)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    mne prijdou vsechny v pohode teda, ale nebavi me to z toho duvodu, ze neni sranda s nejakejma primitivama a vegetakama:-)
    MDFK
    MDFK --- ---
    SHEDLO: to by mě zajímalo, jak dlouho by ti sledování Prostřena vydrželo, kdyby tam učinkovali jen kultivovaní a krásní lidé a vše by šlo jak po másle.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    UNSEEN: tak já nevim, jsou to pěkný holky, tak podle tebe asi né no.. já to srovnávám s tou lůzou, co tam většinou bývá, prostě v tomhle týdnu mě ani jednou nepopadl záchvat trapnosti, tak jsem si říkala, že dobrý..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    zvladla jsem i druhej dil, ale dalsi teda nedam, na to nemam silu. ta ctvrta je nejaka retardovana trochu? prijde mi, jak kdyby mluvila nejak automaticky, proste vypoustela nahodny slova, pripadne myslenky narocnostne typu "hostitelka bude varit, takze bude varit asi v kuchyni, to mi pripada nejlogictejsi, ze se vari v kuchyni, kde jinde by se varilo" zkratka, ze mele uplny hovna :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam