• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Dnes fandete Kamče :)

Eurobabeindex - Kami
    http://www.eurobabeindex.com/sbandoindex/kami.html
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    KIDLI: vzdyt to je od pohledu bydlenka :))
    KIDLI
    KIDLI --- ---
    Notyvole...
    masíčko, prsíčka, cibulka, mrkvička, žampionky, sladké pohlazení a překvapení v bramboráku. Pomoc...
    MUSIQUE
    MUSIQUE --- ---
    jooo a žampiony jí zhoršují astma:D
    MUSIQUE
    MUSIQUE --- ---
    otvírat víno před tel. kamerou vařečkou:D mno tak to mě fakt pobavilo!!
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    myslím, že to opět bude výživné:))

PROSTŘENO: Renáta předstírala astmatický záchvat ze žampionů! +VIDEO | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/74011/prostreno-renata-predstirala-astmaticky-zachvat-ze-zampionu-video.html
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    božínku, chudák holka, měla by se vrátit do školy.. to byla tragédie na všech frontách- předkrm horší než od chudýho studenta na koleji, depka v dětském pokoji, no zlo

offtopic - nejvíc mě nasralo její akvárko, podobný lidi nemají právo chovat akvarijní ryby, ani živorodky natož cihlidy nebo co tam měla
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MOSQUITKA: A to jsem si myslela, že Nikol "to budou prsa, že jo? neni to třeba srdce?" byla vrchol blbosti.. Evidentně to jde ještě víc :D
    MOSQUITKA
    MOSQUITKA --- ---
    hehe..dnešní předkrm mazec složitej:))
    snad i muj 7letej synovec umí lepši toustíky..a ona se ještě rozbrečí booožee můj..
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ale tak doma si dělejte co chcete klidně to míchejte rukama je to Váš život, Vaše jídlo a ve své podstatě mě to ani nezajímá kdo si co doma olíže.. ale toto se tu řeší nějak často.. ano je to prasárna olíznout příbor když vařím pro cizí .. takže vyřešeno? :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TESSS: Já to, že to doma neřeším, myslela spíš ve vztahu k jídlům, která hned zkonzumuji :) Třeba pomazánky, omáčky.. všeho dělám max dvě porce :) Polévku ochutnávám pokaždé čistou lžící, protože jí vařím víc, to je pravda :)
    TESSS
    TESSS --- ---
    NIGHTFURY: ono ani tak nejde o cizi lidi, ale hlavne se to nedela z duvodu kontaminace jidla, aby ti treba omacka nebo polivka "nevykvetla"

ale palec dolu nebyl ode mne, taky to nedelam, protoze si myslim, ze je to prasarna
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    NIGHTFURY: A jak ty palce dolů normálně vůbec neřeším, tady by mě zajímalo, kdo mi ho dal a proč.. Někomu snad olizování lžíce, kterou se připravuje jídlo pro cizí lidi, připadá v pořádku?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Nechápu, jak může někdo míchat jídlo pro cizí lidi, olíznout vidličku/lžíci a míchat dál.. Jako jasně, když si vařím pro sebe, tak to neřeším. Když vařím pro rodinu, tak se to už snažím nedělat. Ale pro návštěvu? Ještě před kamerou?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SALVATOR: to asi taky :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOOMIX: Moment, neřikala to nějak jinak? Mascrapone, nebo tak nějak?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tak jsem jen tak zběžně zapnul včerejší díl, a PANE BOŽE!!!

- Mascarpone - to vůbec nevím, co to je
    - Dezert vypadá jednoduše, ale zas tak jednoduchý není
    - Polévka už podle názvu bude jistě složitá
    - uzený losos s kotage, to vůbec netuším, co to je. Já jsem lososa nikdy neměla, vůbec na nějaký způsob, takže jsem vlastně zvědavá, co to je
    - chutná Vám ryba? Musím říct, mám ji poprvé v životě
    - to je jako maso z kuřecího masa, nebo to je přímo nějaké maso hovězí, kuřecí? Jako myslíš hlavní chod? Nene, ten losos. Losos je ryba. Je přímo jako ryba, ale není jako, že nějaké kuřecí nebo tak?
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: losos je ptak!
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    to asi zapnu :)

Prostřeno! Hloupoučká Renáta servíruje spálené tousty a strouhaný eidam | Pro ženy | Blesk.cz
    http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-koktejl/175613/prostreno-hloupoucka-renata-serviruje-spalene-tousty-a-strouhany-eidam.html
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    COLOMBIAN: nooo, furt lepsi nez stokrat omilany vyvar, na kterem se neda nic zkazit krom zakaleni a kupovanych nudli:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam