• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ACIDQA: byla to hruza, škoda, že dnes nestihnu tu červenouvlasou "pani" ktera je masova a na ovoce ma "alergii"
    a to meny vypadalo výborne!
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    VEETUHS: to neni hospoda, to je vazne jenom bar :)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOMMY69: tak na hospodu s názvem Bar to celkem odpovídá
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    a to je presne ono.. uz z nekolika mist jsem dostal dotaz, jestli se tam nechci prihlasit (nedelam nejakou über gastronomii, jsem proste clovek z IT, kteryho vareni bavi a rad zkousi novy veci).. nekdy jsem nad tim premejslel a dospel k nazoru, ze by to vlastne lidi asi proste nedokazali ocenit.. jeden z mnoha pripadu byl, kdyz jsem sedel u nas v Baru a resil s nekym u piva, co jsme meli k veceri.. kdyz jsem rekl, ze jsem delal kremovy risotto s zampionama, pancettou a parmezanem, dostal jsem odpoved, ze spravny rizoto ma bejt pripaleny a krupavy..... takze radsi budu dal varit pro sebe, skoro-manzelku a obcas nejaky znamy..:))

a pri mym stesti bych v Prostrenu jako "protivniky" dostal urcite nejaky voly :)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    A zrovna minulej tejden taková pohoda :-(
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    no jsem zvedava, co pripravi ti ostatni...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    ted se na to koukam...jsem za polivkou a tragedie...to je peklo mit takovy hosty
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    ACIDQA: normlane mi bylo z tech lidi fyzicky špatne. Chudak kluk :-( Menu mel paradni.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Dneska fakt kule. Mit takove hosty, tak se bud rozbrecim nebo udelam cholerickou scenu plnou hrubych vulgarismu.
    K chlapkovi bych sla na veceri hned.
    Dostal 15bodu!!
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    hlavně taky měli všichni rádi panenku médium a paní, co udělala koláčky z kupovaného listového těsta s komentářem "já s kynutým neumím pracovat" pak měla hemzy kdykoli někdo něco neměl domácí, nebo si s tím "dal málo práce".
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    plus zaroven v tomto poslednim severomoravskem tydnu nikdo nevedel, kde je Aljaska...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Varime s JATROU stokrat a jinak...
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    KEEE: aha :-)) tak to jsem tu uz dlouho nebyla
    KEEE
    KEEE --- ---
    JELLYBEAN: ona to sem dávala v červnu.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    MOSQUITKA: no, ale to je nekdy z cervna. neni to aktualni.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CERNAAMODRA: OLOL :-D
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    LUCIASHECK: Ono je to trochu jinak. Prostě je každý týden povinný nějaký úkol. Někdy je to ingredience, někdy národní kuchyně. Z počátku týdne nechávají relativně volnou ruku, ke konci se přitvrzuje. Bylo už třeba povinné suši, povinná káva atd.

Hostitel si může vybrat, jastli to ostatním vykecá, nebo ne. V naprosté většině případů to zatajování znamená mínusbody. Ať se to totiž hostiteli povede nebo ne, strhnou mu, že udělal něco navíc aby machroval, že se to nehodilo ke zbytku menu, že se opičí po předchozím hostiteli atd.

Jednou např. strhli body slečně, která udělala naprosto perfektní suši s dokonalým servírováním jenom proto, že "to je nefér k ostatním, že v životě suši ani neviděli ani nejedli zatímco ona ho dokonce umí připravit!"
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LUCIASHECK: Takze 5x smazeny kapr? ;)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KUBAN88: maj za úkol zakomponovat do menu jídlo z povinný ingredience. Teď co jsem viděla, tak povinná je sladkovodní ryba :-O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam