• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    PISKVOR: Ok, já naivní hloupá holka s žádnou takovouto akcí osobní zkušenost nemám :) (myslím, že ne pokaždé tam lezou do skříní a nočních stolků, tak jak moc svolní ke všemu soutěžící musí být)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VERCASKOCKAMA: Reality...show. Který z těch dvou slov je nejasný? (Pochopitelně že se zavazuje, pravděpodobně pod pokutou)
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    CRISSTEENKA: Je možné to vůbec odmítnout? Ozvat, se, že tohle se mi nelíbí a nikomu do věcí nepolezu? Nebo je to zahrnuté někde ve smlouvě stylem "účastník se zavazuje dodržovat pokyny režie"?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    CRISSTEENKA: No to je ale úplně na hovno .. ale je to tu už od pradávna .. dáv si žáda "krev"..
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    no, osobne si myslim, ze hodne veci v Prostrenu je proste rezisersky zamer
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    JELLYBEAN: To jako jo .. ale zas občas ... a to kdybych viděl tak zrudnu vzteky .. lezou do šuplíku hrabou až na dno .. v domnění najití nějakého "pokladu" .. Tohle přece neděláme na návštěvě .. já na návštěvě sedím poctivě na gauči a bavim se s hostitelem.. kdyby mě načapal, jak se mu hrabu v šuplíku .. dostal bych pěstí a ani bych se nemohl divit ..
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    HE11_KNIGHT: mam to stejne
    dobry taky je, kdyz si v loznici pekne na nocnim stolku všem na odiv nechavaji vibratory nebo pouta...to uz mi vubec neni jasny.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HALVED: Mě spíš začíná pěkně štvát takový nešvar .. když se nám soutěžící svěřují s věcmi jako např. potratila jsem dvojčata .. a pro jistotu to napíšu na dveře, aby si to přečetli i ostatní...

To není Áčko abych se nechal obejmout Honzou Musilem a lidi mi na konec zatleskali .. většinou z toho mam pocit, že ty lidi ani neumějí vařit .. (což slečna bez dvojčat opravdu neuměla) .. jenom testují zda se ostatní slitují..

A nebo možná jsem nepobral moc empatie po rodičích .. ale automaticky když mi v medailonku někdo 50% času brečí jakej je chudák nemam chuť se na ten díl ani dívat.
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    HALVED: Taky nechápu... Anebo to jen tvrdí pro případ, že se jim to nepovede (ev. jací by byli machři, kdyby se jim to náhodou "napoprve" povedlo)
    HALVED
    HALVED --- ---
    sleduju to ted poslední tři týdny a už je to asi třetí člověk, co vaří něco, co nikdy nevařil...nechápu...v soutěži
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    HALVED: přesně, ona taková zkušená kuchařka, jak by mohla nevyhrát :-D
    HALVED
    HALVED --- ---
    OPTYK: nasadila latku :-))
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Teda, dlouho sem neviděl takovou krávu, jako dnes. Těžce mě ta paní vytáčí :)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    HE11_KNIGHT: Kupuju pravidelně v Lidlu (18 kč). Dva až tri dny leží doma na stole a je perfektní.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    HE11_KNIGHT: to nebyla ironie .. :) já jen že buď jsou extra nedozrále a nebo extra přezrále .. a lepší varianta ho nechat dojít doma v pytlíku.
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    JELLYBEAN: a koupit dozrále avokádo to je úplná alchymie :)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    VERONIKAEMA: ale dala to....jako rozpulit pecku avokada, to uz chce poradnou páru :-)
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Chudák avokádo dneska .. až mi ho bylo líto..
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    10 největších patlalů z Prostřena: Opilci, huliči, špindíry a další exoti | Ahaonline.cz
    http://www.ahaonline.cz/...-nejvetsich-patlalu-z-prostrena-opilci-hulici-spindiry-a-dalsi-exoti.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam