• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KUBAN88PROSTŘENO - hrajeme o dvacet miliardů
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    OPTYK: Jsem hrozně hodná, pro ostatní bych se rozdala... Nejdůležitější v životě jsou peníze, takže jim všem dám 4 body! :-) to jsou perly
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Tak přátelé, máme tu zase podařený týden. Dle mého IQ první hostitelky nepřesahuje 80
    TESSS
    TESSS --- ---
    TOOMIX: tohle neni o tom, co delas a cos vystudoval. Obcas bys koukal, ridi to firmu s obratem v "hodne moc" dolararech a chova se to stejne :-) I kdyz ten vyskyt bude u kamionaku nejspis vyssi
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    cywe afektovaná vařilka v Anglii s podravkou a tatarkou v bramborovým salátu, supr
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    "Rizky, do toho" ;DD

Come Dine With Me (Tuesday October 6, 2015)
    https://www.youtube.com/watch?v=PS0kjyTl9SE
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    hehe

Prostřeno: Závěrečné účtování! Vulgární Milan a hádka o vejce! | Blesk.cz
    http://tv.blesk.cz/video/2451087/prostreno-zaverecne-uctovani-vulgarni-milan-a-hadka-o-vejce.html
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TOOMIX: Nic jinýho. Jak říkám, pro mě je to spíš zoo než cokoli jinýho.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    IDENTITY: co čekáš od řidiče kamionu, co má základku...
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TOOMIX: Je. Ale pozorováním zvířátek (Prostřeno pro mě nic jinýho není) jsem dospěla k závěru: zakomplexovanej cholerik (Napoleon!) se silně machistickými sklony. Pro spolustolovníky peklo, ale kdo je nutil do toho jít, že...
    Mimochodem, narážky na srkání, "měla si taky nandat, i když nejedla" a jiné prohřešky proti kinderstube jsou zábavný od lidí, kteří jedí s rukama na stole a před napitím si ani neutřou ústa ubrouskem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ten plešoun je na pěst
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    KEJML: zapomneli tam pridat podminky - musite splnit alespon dve: 1) nejite alespon jeden druh masa 2) nesnasite cukr nebo sul 3) mate alespon jednu psychologickou chorobu 4) neumite varit... neni to holt pro kazdeho
    KEJML
    KEJML --- ---
    Tak kdo? :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DOCKINEZ: Asi jo, narozdil od ni on nevi, ze je blbej
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OPTYK: horsi nez tak slepice v patek?
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Tentokrát je v Prostřeno tak extrémní kreten, že se na to nedá dívat :-D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VRATENKA: Třeba já to zakazuje víra. Naši známí na chalupě takhle měli 7 dětí, že by je chtěli, to ani ne, ale manžel občas přišel opilej z hospody, chtěl si vrznout, tak bylo dítě.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VRATENKA: prostě na to mrdá
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Jak je vubec mozny, ze dvacetileta holka v 21. stoleti ma dve deti, treti na ceste a ani jedno nebylo planovany? Na hodiny obcanky, nebo kam je ta sexualni vychova nacpana, chybela stejne jako na hodiny zemepisu? Celej svet ji zatajil moznosti modernich antikoncepcnich metod?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam