• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Pouzivate nekdo Magic Latern na 550D? Zda se to byt celkem bezpecny na update. Nejake zkusenosti?
    ADAM
    ADAM --- ---
    aha, sorry :-)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ADAM:
    KARYSLAV:

abych byl konkrétní:

Video Debbie Downers: First RED Epic sold got stolen, Canon T2i/550D 4K hack was a hoax - 1001 Noisy Cameras
    http://www.1001noisycameras.com/2011/01/video-debbie-downers-first-red-epic-sold-got-stolen-canon-t2i550d-4k-hack-was-a-hoax.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+1001NoisyCameras+%281001+Noisy+Cameras%29

planet5D exclusive update on the 4k Canon Rebel T2i/550D software FAKE | planet5D-Canon HDSLR news
    http://blog.planet5d.com/2011/01/planet5d-exclusive-update-on-the-4k-canon-rebel-t2i550d-software/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ADAM: počkej to už bylo odhalený jako fake :-)
    ADAM
    ADAM --- ---
    4k hack firmware for Canon Rebel T2i/550D coming on Jan 1? | planet5D-Canon HDSLR news
    http://blog.planet5d.com/2010/12/4k-hack-firmware-for-canon-rebel-t2i550d-coming-on-jan-1/
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    RADDINO: no ten tunel vede z televize a vyústění je myslim u stanice vyšehrad..
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    DAVVID: víš něco víc o tom únikovym tunelu? Vedle Kavčáků bydlim
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    NYX: tak si to asi budu muset zase objednat :D, škoda, že jsem na to nenerazil dříve :(

jako u té HDV-Z96 LED light vidím velkou výhodu, že je můžeš spojovat dohromady a ty magnetické filtry, to je pecka! Protože u té CN-126 LED je tam sice člověk může strkat, ale vypadávají, takže je tam heftuju izolepou ;). A 20USD rozdíl je opravdu zanedbatelnej, hlavně když vezmu v potaz to, že to i svítí víc :D
    NYX
    NYX --- ---
    mam pocit, ze ta Z96 je lepsi

Z96 Dimmable DSLR LED Video Light vs. 126 LED » CheesyCam
    http://cheesycam.com/z96-dimmable-dslr-led-video-light-vs-126-led/
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    KARYSLAV: takhle, nevim jestli je to presne to co mám, páč originál, stoji cca 6000,- tohle je made in china za 1200,- ;) a rekl bych, ze funkcnost stejna. Jenom je tam jedna drobna nevychytavka, ze u te čínské verze nejde používat baterka z Canon fotaku, takze si clovek musi vystacit z tužkovkama nebo koupit sony baterku + nabijecku, coz se uz zase trochu prodrazuje. Na to sony je tam totiz adapter. Ale mozna by to bylo reseni.

Ja jsem to zatim testoval pouze na tech tuzkovkach, narval jsem tam akumulatory co mam do blesku ANSMAN 2700 a v kuse to na plnej vykon (zdalo se mi, ze to porad svitilo stejne) bezelo cca 2h. Indikator sice hlasil, ze jsou baterky skoro vybyte, ale vzhledem k tomu, ze to hlasil hned na zacatku, tak bych to jako bernou minci nebral ;). No proste cca 2h to svitilo bez problemů. Déle jsem to nezkoušel.

Tady je odkaz na ten original, koukam, ze to trochu zlevnili: http://www.flolight.com/led-lighting/microbeam-128.html
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    REPLIKANT: tak to nějak rozveď, se mi to nechce zkoumat :-)
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    Kary, pěkná nástěnka, jenom do bodu A můžeš přidat i další značky, jako třeba pentax a sonku, ty už taky začaly fušovat do fullHD ;)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    GIF_242: fakt jo? sem to prave studoval a nemohl na to prijit.. jak dlouho to vydrzi?
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    GHOSTSTALKER: parada, vsimnul jsem si, ze pouzivaji svetlo co mam ;)

aneb

vrele doporucuji!
    REPLIKANT
    REPLIKANT --- ---
    GHOSTSTALKER: V Praha je město tunelů a sklepů, třeba na P-1 jsou propojený skoro všechny bloky sklepů, většina jejich zazděná, ze zjevných bezpečnostních důvodů. Samotná kapitola je metro, kde se používá zhruba půlka všech tunelů, zbytek je pro manipulační jízdy a taky slepý "začátky" novejch nedokončenejch tras ještě za komárů, ale po povodních je to hodně zabezbečený, už se tam dá dostat jenom přes známosti přímo u podniků. Ale nebylo by špatný natočit takový český Revizory, tunelů máme dost. :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    GHOSTSTALKER: jo přesně na to sem koukal :-D

Po brně je takovejch chodeb a cest několik, a i nějací známí tam lezli, ale bez kamer :-/
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    V tom kanále... "I dont think we should do that... but lets go" :)
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    GHOSTSTALKER: imo by se něco našlo..btw na kavčích horách je unikovej tunel do metra.. a nějaký cesty pod letnou prej stojej za to .)..

GHOSTSTALKER: se bojim už jen když vidim kam lezou ..
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KARYSLAV: Skoda, ze neco podobnyho nejde moc dobre udelat v Praze... to by bylo tak maximalne o tech kanalech nekde na Starym Meste. I kdyz probehnout vnitrek Nuselskeho mostu by bylo taky zajimavy :)

Plus ty "krytove" casti prazskeho metra... ale to vubec nemam tuseni, co kde je.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    GHOSTSTALKER: cvoci, bych se vysral z podoby :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam