• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    PLAYER: DaVinci Resolve Lite
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Nemate prosim tip na free program pro editaci HD videa? Staci uplne jendoduchy strih s moznosti vlozeni fotek, pripadne hudby, proste neco obycejneho jako je win movie maker, ale v HD. Dik.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    A k cemu potrbujes timecode? Jesli jen pro domaci veci a snadnej prostrih tak si za 150 kup na aukru klapku. Sesynchronizuj rucne nebo pres neco jako plural eyes a muzes vesele prostrihavat. A ani nemusis kupovat klapku, ale je to cool a styl :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    MURHAAYA: Vida... Ale na nic víc nedosáhnu, prioritou zůstává slušná fotka, což dá líp ta šestka, hlavně v lepším ISO...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    To jsou z dnesniho pohledu dinosauri. nezapomen ze 5d2 nemelo puvodne ani manualni ovladani expozice pri nataceni
    KACIR
    KACIR --- ---
    OT_: Díky.

MURHAAYA: Dík, ale v úvahu připadá Canon 6D, nebo 5 MkII.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MURHAAYA: coz teda neni dslr a podporuje to jen pri nahravani na externi recorder...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Samsung nx1 ma tusim timecode
    OT_
    OT_ --- ---
    KACIR: U dvou kamer snad není problém si nastavit totožný čas, ne? Ovšem jinak na timecode, jak ho mají filmaři, zapomeň.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Mám úplně lamoidní dotaz, ančto jsem ještě se zrcadlovkou nic netočil - existuje u DSLR něco jako timecode? Jde mi o paralelní snímání dvěma kamerama a potom o snadnej prostřih mezi nima...
    EFA
    EFA --- ---
    Neměl by někdo zájem? Koupil jsem a leží mi to ve skříni. Nějak sem pro to nenašel využití. Původní cena 6.200,- přenechám za 3.000,-

Wondlan Mini Steadycam System | eBay
    http://www.ebay.com/...ini-Steadycam-System-/271822495116?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3f49e21d8c
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    SRNECEK: Otevři si https://500px.com/popular a můžeš se proklikávat. :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SRNECEK: tumblr je plnej fotek.... zalezi ale co chces. jako nazdarbuh klikat s tim ze te neco oslovi? Pokud fakt nevis vubec ceho se chytit, tak si projet proste 10 - 20 nejznamejsich fotografu a uvidis co te zaujame a podle toho se dal odpichuj, ale jako musis vedet aspon trochu co hledas...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    MURHAAYA: Proto umělecký v závorce, chtěl jsem se vyhnout radě, ať kouknu na FB a tam je hromada fotek. Resp. hledám zdroj inspirací, zdali není nějaký fotografický kompilát, nějaký server a já bych mohl proklikávat...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SRNECEK: treba google je na to dobrej... a zalezi co jako myslis umelecky... jako ze Gregory Crewdson nebo David LaChappelle umelecky? Nebo neco ala William Eggleston ci Joel Meyerowtiz? Nebo umelecky jako Helmut Newton nebo Demarchelier ci neco spis vis jako nebo Joel Peter Witkin?
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosím Vás, neznáte někdo dostupné servery s (uměleckými) fotografiemi, od různých autorů, co nejpestřejší styly. Hledám zdroje pro inspiraci. Děkuji.
    EFA
    EFA --- ---
    Zkusím něco z vlastní zahrádky. D800 z ruky jen viewfinder čínskej. 2min promo pro jednu slečnu. https://www.youtube.com/watch?v=83sVigTTCU0
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    nedoporucite nekdo kde koupit levnejci v-mount baterky, pripadne i nabijecku(tu klidne z druhy ruky)

diky
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    KARYSLAV: take na to čekám, ale už je to real venku? na web jsem to ještě včera nenašel ten update .
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Tak jsem vcera ze zoufalstvi vyzkousel freemake converter. Je to teda lehce pochybny soft a lidi na forech pisou ze je to adware a nekdo jinej zas pise, ze jen proste odkliknout ty sracky a neinstalovat je. Rozhranni je delany pro blbce, velky ikony, ale je to jednoduchy, asi 100x rychlejsi v renderu nez handbrake a vyslednej filesize je o malicko mensi nez z handbraku. Nema tolik nastaveni jako hb, ale to vem cert. Ja potrebuju proste mit tri presety na 1080p pri 2400kBps, 720p pri 1600 a 540p pri 1200.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam