• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SGNLR: Já jsem s ML a větším množstvím karet měl taky logistický potíže dřív s 5D2, ale teď s 5D3 už natahuju ML z SD karty a fotim na CF. Tu jednu SD kartu mám v kameře nastálo, jen kvůli ML. SD slot na 5D3 je stejně tak zkriplenej, že na nic jinýho se nehodí.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    KOZEL: ano, tak tomu rozumis spravne.zaprve nechci pouzivat ML a zadruhe. i kdybych chtel, tak mit ho na mnozstvi karet, s kteryma tocim, by proste neslo(casto jsou puceny, ktery rovnou odevzdavam atd)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SGNLR: Racio za tímto prohlášením by mě zajímalo. Co na ML není hackování firmwaru? Z toho, co píšeš se domnívám, že bys chtěl asi flashnout nějaký hacknutý firmware nastálo do kamery, je to tak? Důvod je ten, že nechceš být závislej na nějaký specifický kartě s ML, nebo se pletu?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SGNLR: Už jsi tu odpověď dostal.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    zbavuju se svýho APS-C video setu. Potřebuju prachy :/
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Canon EOS M - video set / Praha / 16000 CZK ]
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    KOZEL: dik,jo to vim,ale nechci pouzivat.nejde hacknout neco v Canon firmwaru?diky
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SGNLR: Jo, Magic Lantern to umí.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    neda se nejak hacknout Canon 60D,aby nahraval za sebou kontinualne zaber-tzn jakmile jeden zkonci,tak aby zacal natacet ihned dalsi?jako ma 5D mark III, dke se to tusim jmenuje All in 1

diky
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SUSMEN: V AE je motionblur efekt vyloženě. Zkoušel jsem a bylo s tim sraní a výsledek nakonec použít myslim šel. V placený verzi Resolve je taky takovej efekt, dokonce počítanej realtime na GPU. Ten jsem ale nezkoušel, mám jen Lite.
    SUSMEN
    SUSMEN --- ---
    Mam dptaz, mate nakej tip v postprocesu jak udelat, pokud musim zrychlit zaverku, abych mel nizkou clonu, pri jasnym svetle, aby se to trosku mazlo, a tim padem pohyb vypadal filmovejc? Nakej motionblur nebo neco takovyho?
    URZA
    URZA --- ---
    Když už tady prudím s tou GH4, tak dneska vyšel firmware upgrade na 2.5
    s postfocusem a 4K PHOTO režimama...

"Three 4K PHOTO modes: [4K Burst] [4K Burst Start/Stop] [4K Pre-Burst] are added to help users capture the unmissable moments and users can choose a best shot with easy, intuitive touch-control operation after shooting."

Update Contents for DMC-GH4
    http://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/download/fts/dl/gh4.html

URZA
    URZA --- ---
    MURHAAYA: No ano, to je presne to na co se ptam, jestli to nekdo uz nejak obesel..
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    30 min limit u fotaku je snad proto, ze pokud by nebyl, muselo by se to clit (nebo dani nebo tak neco nevim presne) jako kamera a ne jako fotak. spadalo by to do jine kategorie byrokraticky.

kazdopadne mi nerikejte, ze nejde nekde flashnout nejakej byte a udelat z 29:59 treba 99:59 :D
    URZA
    URZA --- ---
    OT_: GH4R je nová verze foťáku a žádný placený upgrade firmwaru GH4 který by odstranil ten 30 min limit neexistuje...
    OT_
    OT_ --- ---
    URZA: Aha, tak jedině použít externí rekordér. Nebo co tenhle placený update?
    Panasonic's GH4R Finally Kills the 30-Minute Video Limit - Reviewed.com Cameras
    http://cameras.reviewed.com/news/panasonics-gh4r-finally-kills-the-30-minute-limit
    URZA
    URZA --- ---
    OT_: Bohužel ne, po 29:59 se to nahrávání prostě zastaví, žádný další nahrávání se samo nezapne.
    OT_
    OT_ --- ---
    URZA: Nejde, ale mám dojem, že u GH4 se nahrávání po 30 minutách nepřeruší, pouze výsledný videosoubor je rozsekaný na 30 minutové úseky, které na sebe plynule navazují.
    URZA
    URZA --- ---
    Ahoj, nevíte jestli se u GH4 dá nějak zbavit toho 30 minutovýho limitu u natáčení videí?

OT_
    OT_ --- ---
    Natočil jsem Panasonicem LX100 videoklip. Miluju ten foťák!
    Turtlesquad - Afterlife (Official Video)
    http://www.youtube.com/watch?v=OTxZdZd-pjM
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    EGGH: zalezi kde (int/ext) a jak to ma vypadat. Dobry je i slunce a zlata odrazka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam