• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    MASTA
    MASTA --- ---
    W_NOICE78: Windowed HD ale asi ani neznamena full hd ne? :) takze asi 720p only... porovnavam treba s GH5, vim ze je to drazsi ale nabizi spoustu veci co Blackmagic... ale ja zustanu zatim u svy a7r3 ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a ta cena je luxus
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    je bozi, ze to pouziva Canonacky baterie :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    MASTA: tak to slowmo kvalitni bude ale jen z cropu, zajimalo by me s cim to porovnavas?
    Kvalitni autofocus tam nebude. Mam 1st gen. bmpcc a az na moire, rolling shutter a low light jsem moc spokojenej.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MASTA: proc by mel byt fail cropnout 4/3? kolik ma realny pixel count? Lezou z toho fotky mnohem vetsi. Ten crop realne vubec nepoznas, jen si muzes vybrat resp stabilizovat obraz.
    MASTA
    MASTA --- ---
    W_NOICE78: Provnavam s tim co umi soucasny kamery. Je to super kus, libi se mi to ale kvalitni 120 fps a solidni autofocus je pro me “must”, nicmene uznavam ze tahle kamera je urcena k jinym vecem nez pouzivam ja...
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    MASTA: 8) jakej fail? Prvni BMPCC je pouze m43 1080 30fps. Tohle je GH5 killer za polovicni cenu.
    MASTA
    MASTA --- ---
    W_NOICE78: Jo to me napadlo ale prijde mi to zvlastni, ma to 4/3 chip, to je docela fail to jeste cropnout :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MASTA: managable crop
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    MASTA: ze nesnima 120fps z celeho chipu
    MASTA
    MASTA --- ---
    W_NOICE78: Je to napsany u specifikaci 120fps ve windowed hd :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    MASTA: asi ze 5" display ma rozliseni fullHD
    MASTA
    MASTA --- ---
    W_NOICE78: Co to je “windowed HD” ? :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---

Blackmagic Pocket Cinema Camera | Blackmagic Design
    https://www.blackmagicdesign.com/products/blackmagicpocketcinemacamera
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, prosím Vás, myslíte, že laptop s těmito parametry by zvládl nějak rozumně ustříhat FHD video do 10 min.?

Intel Core 2 Duo T7700 2,4 GHz, 4GB RAM, Intel Graphics Media Accelerator X3100

Odešel mi laptop a nový model, který bych rád budu k dispozici za měsíc či dva, a tak nechci nyní kupovat něco, co mne neláká. Děkuji za rady.
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    zdravim, vi nekdo o lehkem (plastovem) viewfinderu se zvetsenim k sony a6500 ? vse vidim jen k sony nex (ten mam, ale na a6500 uz nesedi). resp. zda nekdo nema k a6500 tenhle:

Universal 3.0X LCD Viewfinder For 3"-3.2" CANON Nikon Sony Olympus DSLR Cameras 713095311141 | eBay
    https://www.ebay.com/...%3D6%26sd%3D272437855483%26itm%3D331963718283&_trksid=p2047675.c100005.m1851
    MASTA
    MASTA --- ---
    DRAGON: Je to FF
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    1/30s
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Ja to chci na akcni kamerku na helmu. A kdyz jsem dal rucne 1/30s, tak mi to prislo prave fajn. Tak se ted pidim po zduvodneni, proc je onen ideal prave dvojnasobek.
    Koneckoncu, ono to usetri i ISO (=sum) pri nizsi hladine osvetleni.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MASTA: jaky maji tyhle fotaky crop? nebo je to FF?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam