• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KARYSLAVDSLR a Micro 4/3 video tvorba, vybavení a produkce (točení videa na foťáky s výměnnými objektivy)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    PIPLA: pro me je top BMPCC4k za tu cenu
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    OT_: jj, to jsem koukala :), zajímala mne ale osobní zkušenost.... já jsem třeba s GH5S strašně nespokojená - ale jen kvůli barvám a chci z ní přejít na A7 III, tak mne zajímalo, jestli ji bude někdo vůbec doporučovat, pořád ji dost lidí bere jako top....
    OT_
    OT_ --- ---
    PIPLA: Na toto téma toho přehršel vyguglíš.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Ahoj, poradíte? co je lepší na video?
    Sony Alpha A7 III nebo Panasonic Lumix GH5S

Díky moc.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    OT_: Dik za info. Tak vzhledem k tomu,ze Boya je vicemene levna kopie toho Rode,tak tim je to asi vyreseny:)

Me by se na cesty,hodil nejakej co nejmensi pouzitelnej mikrofon na 3,5mm jacka. Jinak mam profi cajky,ale nekdy sem linej je tahat. Pouzivate nekdo neco takovyho?
    OT_
    OT_ --- ---
    SGNLR: Boya netuším, ale Rode VideoMicro mám, ten krám je jedině pro někoho kdo natáčí sám sebe telefonem. Jakmile do něj mluvíš z větší dálky než půl metru, tak je kvalita nepoužitelná.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SGNLR: Haha,preklep. Mel jsem na mysli Boya
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Pouzivate nekdo k dslr Boxa mikrofony? Kdyz cestuju,tak by se mi hodil na neprofi ucely nejakej minishotgun a koukam na Boya By MM1,kterej v testech vypada podobne jako Rode Videomicro a jsem v Thajsku,kde v prepoctu vyjde na 500Kc

Pripadne tu jeste maj levne Saramonic
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GONDAR: ffmpeg mi zachranil mrte videi, dobrej tip! .)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    DRAGON: good, prubnu, bohate by stacilo, dikes ;)
    NYX: kdyz nezabere dragonuv tip, vyzkousim ;)
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: nj, ty menší už jsou trošku kompromisní (např. nejsou bi color ale mají gel filtry).
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    OT_: díky, ale pořád je to velký... Ten Aladin má 8.9 x 3.8 x 1.3 cm...
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: např. CZK 828.27 42%OFF | VIJIM VL-1 Mini LED Video Light Magnetic Dimmable Photography Lighting On Camera 96 LEDs Lamp W Cold Shoe High CRI96
    https://s.click.aliexpress.com/e/3oGOc1Wc3
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    OT_: já jsem nic velikosti "kreditní karty" s parametry které potřebuju nenašel...možná jen blbě hledám.
    OT_
    OT_ --- ---
    LADINEK: vždyť těchto věcí je plný aliexpress
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Ahoj, shanim neco jako je toto https://aladdin-lights.com/eye-lite-bi/ idealne v teto velikosti, ale nechce se mi za to davat tech cca 120€. Nejakej tip na neco levnejsiho, treba nejakou cinu? Dulezita je pro me co nejmensi velikost, bi-color a dimmer...diky a sorry ze to neni uplne strobo.
    NYX
    NYX --- ---
    GONDAR: A prohnat to pres ffmpeg?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GONDAR: ahoj,nevim, jestli to pomuze, ale resil sem podobnou vec a vyresilo to az upnuti na nejaky server, ted si nejsem jistej jestli to byl youtube, vimeo nebo neco dalsiho (nejsem doma tak se nemuzu podivat) ale pomohlo to, nejak ho slo zachytit a zpracovat. Pak mi holt nezbyvalo nez si stahnout tu kvalitu, kterou nabidli, coz i tak nebylo az tak strasne tragicky. Lepsi nez data loss, visco :) drzim palce!
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    zdravim, chtel bych fixnout corrupted h265 video ze sony a6500 (v prubehu nahravani vyrvany napajeni pres dummy baterku)...fajl ma 59GB, ale nejde otevrit, zkopirovat ano. pro testovani je jeste jeden podobne corrupty petisetmegovy. resil nekdo ?

zkousel jsem:
    stellar video repair...po kliknuti na add file se nic nedeje (mam win10 1809)..napsal jsem na support...+ zkusim na notebooku.

grauonline.de video repair tool...natahne si k tomu jeste video se stejnymi parametry, ktere je v poradku...v preview (ten je zadarmo) to pak chvilku neco ukazuje, ale brutalne pomalu/trhane...stoji to 99E+VAT, ale pisou k tomu tenhle bullshit:
    "As with all online software sales, there are NO REFUNDS!"

kernel video repair: chvilku to chroupa, ale pak napise, ze fajl nejde prehrat.

digital video repair (rising research): umi jen h264.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    cau.mam trochu debilni dotaz, ale jedu pracovne do Thajska a rikam si, zda ted neni nejaka technika k dslr, ktera se tam ted vyplati financne poridit.tocim na GH5 s Metabonesem a Canon sklama, ale klidne bych si koupil nejaky third party skla, ktery treba v Evrope uplne nejsou k dostani a tam je maj a jsou ozkouseny.nemate nekdo tipy?budu mit v Bangkoku docela cas neco shanet..dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam