• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Mě právě přijde blbý mít vždy stejný počet dní..
    Proč to nevzít SO/NE/PO/UT, ST/CT/PA, takhle i když si vemeš prodloužený víkend, tak stihneš víkendové kolo a i když budeš mít v týdnu stresující práci, taks e domluvíš na víkend se spoluhráčem...

Pamatuju si, že jsem prohral aspon 1 kolo kvůli stresu z práce. Normálně missclicky už od prvních raxů-...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    No ja mám takovou vizi, jakože to udělat podobně jako teď, dát řekněme 4 nebo 5 dní na odehrání kola s tím, že by mohlo být klidně jen 5 kol švýcar a nebo i 6, to už je fuk a potom udělat jenom třeba top8, která by se ale odehrála rychle. Dát na odehrání playoff zkrátka třeba týden, od pátku do neděle, s tím, že v neděli bude finále (a případně předchozí zápasy, které se nestihnou). Tím pádem si všichni zahrajou základní část stejně dobře a playoff bude takové svižnější už a jedna sezóna zabere cca měsíc
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja bych to hral proste 5 dni na kolo s tim, aby byl vzdy alespon jeden vikendovej a v moment kdyby to vychazelo presne na pondeli az patek tak by se to jedno kolo prodlouzilo o den na 6 dni. Napriklad :

nedele az ctvrtek (5 dni)
    patek az utery (5 dni)
    streda az nedele (5 dni)
    pondeli az sobota (6 dni)
    .......
    .......

To je maximalni delka kterou bych asi prekousnul jinak je to nekonecny
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak nemusíte dělat VODy to je nadbytečný, tak dělejte jen replay + zvuková stopa, není to problém spouštět dohromady a stejně dělat observera asi nezvládne nikdo z nás ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Jak říkám ono by to mohlo být 2x týdně, ale chce to aby vycházelo, že aspoň polovina šla hrát o víkendu.. Takhle to vychází pseudo-náhodně a to je dost nepraktické, pokud nehraješ opravdu každý den ;)

OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: YT channel (zatím) neplánuju. Livestream ta vysílání ukládá, takže v podstatě není důvod to nahrávat ještě někam jinam (teda kromě získání dalších diváků, ale pochybuju, že by česky komentované zápasy lam z nyxu mohly někoho kromě lam z nyxu zajímat :D).
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Postovani planovanych zapasu mezi hraci na zahlavi treba tady v klubu by slo. Mne to nevadi, ze nekdo bude cumet, kdyz pak treba rekne, hele tohle byla blbost, apod. naka zpetna vazba ;))

Zatim sme matche aspon trochu rozebirali temer s kazdym s kym jsem hral treba 10-15 minut po hrach, i to mi prijde dobry vzhledem ke skillovani
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    REESHA: No jasne, no, tohle by slo, ale ja treba nevim, kdy presne budu hrat a pak me nekdo chyti na bnetu a odehraju to z fleku. Nebo je to informace typu "nekdy zitra dame", ale tak asi lepsi, nez dratem do oka :)
    REESHA
    REESHA --- ---
    MARTYMARTY: imho by stacilo aby nekdo postnul na wall "ja a ten a ten jsme se dohodli na datum a cas to a to, kdo chce spectovat, prihlaste se" a je to. Na druhou stranu pro hrace samotny to muze byt zbytecny srani :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Tohle by slo leda v pripade, ze by bylo pevne dany, kdo s kym hraje, takze leda kazdy s kazdym nejak ve skupinach, no...

REESHA: Tohle zalezi dost na tech lidech, kdy se dohodnou, no, a nejak pevne stanovovat datum, to mi prijde blby, stejne se vetsinou bude posouvat :)

MCKIDNEY: Tohle by bylo fajn, no. Jenze to by znamenalo, ze kolo bude trvat bud 7 dni a nebo ze mezi kolama budou mezery. Nevyhoda toho svycaru je ta, ze se nedaj treba odlozit zapasy, no, ze by lidi odehrali treba kolo za 4 dny a ten, kdo to ma takhle vikendove by si pak odehral dve kola o vikendu, ale to proste u svycaraku nejde.

ARCHITECH: Replaye by se klidne zverejnovat daly, otazka je, jestli to chces nejak nahodne nebo nejak organizovane. Jako rozhodne nemam cas na to, aby mi kazdej posilal replaye a ja to pak nekam daval, ale mooooozna bych mohl udelat nejakou drobnou blbost, aby se daly uploadovat repy na to moje FTP, mam tam asi 2 giga mista snad, tak by to na chvili vydrzelo :)

OGLOKOOG: Jak jsi psal v druhem klubu s tim castingem, tak pak rekni, az budes mit YT channel, abych ho sem hodil nekam do linku :-P
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    REESHA: Spectatoření mi přijde dost náročný na domlouvání, ale možná by nebylo špatný mít na webu zveřejněný replaye odehranejch zápasů.

A casting by mohl bejt mazec, kdyby se našel nějakej vtipnej komentátor :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Možná bych to načasování měl upřesnit, ideální by bylo, kdyby se kolo lámalo PA/SO aby lidi co končí v pátek brzo mohli ještě v klidu dohrát a v SO/NE dohrát další, takhle i kdyby byly 2 kola za týden, tak je člověk v klidu na 2/3 kol
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Spíš blbě časované. chtěl bych aby se dalo hrát jenom o víkendu, kdy má člověk klid a rozehraje se...

MARTYMARTY: Mohlo by být méně i více, když by bylo méně, tak bych samozřejmě ocenil menší sezonu...

MARTYMARTY: Myslím, že adekvátní k počtu hráčů..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Me by se libilo 5 kol svicaru a playoff top 8. Pocet dnu na kolo byl celkem OK, cela sezona by tak trvala cca mesic.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    OGLOKOOG: Hmm, sakra, pravdu díš :-/ Drobnej bug, mi nedošlo O:-)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SAVANNAH: Problém je, že (jestli to správně chápu) další kolo se dá rozlosovat až na základě výsledků předchozího kola.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Já bych možná zvážil něco jako že se budou jednotlivá kola překrývat? Tzn. že v jeden týden třeba zvládnu odehrát jak 1. tak i 2. a nebude pak vadit, že další týden budu pryč a nestihnu nic.

Jo a co psal někdo v normálním sc auditku, casting by byl hustej :D A nemusí to být live, bohatě stačí after game upload na yt :)
    REESHA
    REESHA --- ---
    Ja jsem naprosto spokojenej :) napadlo me jen mozna zverejneni jednotlivych zapasu, aby se mohli ti kdo maji zajem zapojit jako spectator. Napriklad ja bych to praktikoval urcite a jsem si jist ze by mi to pomohlo.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže přátelé, není to teda úplně chronologicky, erm, ale nasypal jsem sem pár anket, na které bych rád minimálně nějaké to zaškrtávání pro nějaký feedback, jelikož první sezóna se nám blíží pomalu ke konci.

Vedle toho neváhejte, a pište sem jakékoliv nápady máte ohledně toho, co udělat líp, co udělat jinak, co nedělat vůbec apod., jakákoliv odezva je lepší než žádná.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Další sezóny se rozhodně

19 hlasy od 19 respondentů

MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---

Playoff je

15 hlasy od 15 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam