• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Nekdo reci na Jaedonga ? Dnes uz nemaj lidi zadnej respekt .....
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Dej tam těch hráčů víc :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Ale muzes udelat treba nejaky lepsi logo, zlobit se nebudu, jsem si chvili jenom v noci/odpoledne hral s PS :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LOBIN: Bible starcraftu kapitola pata, vers 23,14: I ten kdoz vezme jmeno ci osobu boziho Jaedonga nadarmo do huby, bude se dva roky ve srackach sve spatne hry broditi a nedostane se mu vyhry pomoci rushe.
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Btw nechces se Marty dat nakej obrazek do zahlavi ze hry bez toho korejce? Sara vpravo je fajnova, ale ten clovek vlevo - at uz je to sebevetsi celebrita treba - mi nejak kazi dojem :)) To uz tam dat radsi poradnyho Hydraliska ;))
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Hráči by měli mít sekundanty :D (ovšem pak by tam muselo být pravidlo, že sekundant nesmí mít o moc větší rating než samotný hráč a že nesmí odehrát většinu zápasů)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    XPEEPAX: No tak se Ti stane to, co se stalo uz ostatnim predtim, ze holt treba jedno kolo nemohli odehrat a dostali kontumacni prohru, no, to je toho :)
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    Ja chci jen nahlasit, ze delam 3 smenny provoz, takze je klidne mozny, ze se nebudu schopen domluvit se svym protihracem. Napriklad kdyz budu mit nocni a on bude mit cas jen od deviti, nebo kdyz budu mit odpoledni a on bude mit cas jen do desiti, tak se proste nepotkame...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nebo jestli vám stačí 5 kol za 21dní, tak třeba PO/UT/ST/CT/PA, SO/NE/PO/UT, ST/CT/PA/SO, NE/PO/UT/ST, CT/PA/SO/NE

Což by mě třeba vyhovalo. Protože 4/5 si můžu v klidu zahrát a i když se mě vleze jeden nevhodný víkend, tak furt mám 3/5 v klidu...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MARTYMARTY: No ja myslim ze s tim ze bude budto kazdy druhy kolo o den delsi jak psal mckidney nebo kazdy ctvrty jak sem psal ja nemuze mit problem nikdo, datum aktualniho kola je stejne vzdycky napsanej v zahlavi takze to nemuze nikdo poplest
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    No tak to je otazka, no, jestli udelat kola s rozdilnou dylkou, byl bych rad, kdyby se k tomuhle vyjadrilo vic lidi, me je to vpodstate uplne fuk ale rad bych, aby to vyhovovalo pokud mozno vsem nebo co nejvic vsem :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Mě právě přijde blbý mít vždy stejný počet dní..
    Proč to nevzít SO/NE/PO/UT, ST/CT/PA, takhle i když si vemeš prodloužený víkend, tak stihneš víkendové kolo a i když budeš mít v týdnu stresující práci, taks e domluvíš na víkend se spoluhráčem...

Pamatuju si, že jsem prohral aspon 1 kolo kvůli stresu z práce. Normálně missclicky už od prvních raxů-...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    V hofyland turnaji bylo 30 lidi a taky bylo playoff top 8. Me to prijde odpovidajici cca prvni tretina
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TOMMY_ZLEE: No v M:TG treba na poslednim grand prix bylo 1400 lidi a taky nakonec bylo top8 :-)
    TOMMY_ZLEE
    TOMMY_ZLEE --- ---
    JANDOS: 16 na 20 je dost.. ale zase jestli bude příště víc lidí, tak aby pak 8 nebylo zase malo..
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Top 8 bych udelal rozhodne, playoff do ktereho se dostane naprosta vetsina lidi a v prvnim kole stejne hraje prvni s sestnactym coz je easy win pro ty nahore nema moc smysl imho
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    No ja mám takovou vizi, jakože to udělat podobně jako teď, dát řekněme 4 nebo 5 dní na odehrání kola s tím, že by mohlo být klidně jen 5 kol švýcar a nebo i 6, to už je fuk a potom udělat jenom třeba top8, která by se ale odehrála rychle. Dát na odehrání playoff zkrátka třeba týden, od pátku do neděle, s tím, že v neděli bude finále (a případně předchozí zápasy, které se nestihnou). Tím pádem si všichni zahrajou základní část stejně dobře a playoff bude takové svižnější už a jedna sezóna zabere cca měsíc
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Ja bych to hral proste 5 dni na kolo s tim, aby byl vzdy alespon jeden vikendovej a v moment kdyby to vychazelo presne na pondeli az patek tak by se to jedno kolo prodlouzilo o den na 6 dni. Napriklad :

nedele az ctvrtek (5 dni)
    patek az utery (5 dni)
    streda az nedele (5 dni)
    pondeli az sobota (6 dni)
    .......
    .......

To je maximalni delka kterou bych asi prekousnul jinak je to nekonecny
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak nemusíte dělat VODy to je nadbytečný, tak dělejte jen replay + zvuková stopa, není to problém spouštět dohromady a stejně dělat observera asi nezvládne nikdo z nás ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Jak říkám ono by to mohlo být 2x týdně, ale chce to aby vycházelo, že aspoň polovina šla hrát o víkendu.. Takhle to vychází pseudo-náhodně a to je dost nepraktické, pokud nehraješ opravdu každý den ;)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam