• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MARTYMARTY: kulhy by měl být u počítadla dnes (tedy v neděli) navečer, tak to snad odehrajem
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: :D

Tak zítra končí první kolo play off a zbývá odehrát ještě půlku zápasů, tak se pochlapte trochu...
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: Pardon překlik, vim, že je to guestbook :D

OGLOKOOG: jsmě měli zrovna nějakou posranou wi-fi, tak jsme to radši odpíchli no :(
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SHARNY: To jsem byl já a TEROX, akorát se nám to pak kvůli vám začalo šíleně lagovat, takže tu nejzajímavější hru jste neviděli :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SHARNY: Naprogramuj to a je to tam v cuku letu :) Jinak teda uvidim, co se da delat, no :) Ale tak jako neni to potreba vpodstate, to uz si muzete psat tady do fora, kdo kdy bude hrat proste... a je to guestbook mmch. :-)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    My jsme se s Cubikem taky někoho zeptali a píchli jsme si to na domácí kino v obejváku a koukali jsme jak na fotbal :)
    Já bych třeba na tu stránku ligy přidal něco jako questbook a kdo bude vědět, kdy hraje a nebude se stydět, tak tam přihodí čas a lidi si vyberou :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Ad casting, já třeba i pár her (z nyx turnaje) hrál s obsama (jenom kámoš, co chtěl vidět, jak hraju, a po hře mi řekl, co jsem dělal blbě), podle mě by nebyl problém to zorganizovat (třeba když já půjdu hrát, tak pošlu oglovi PM jestli se nechce přidat jako obs) a určitě by to byla minimálně sranda :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Nekdo reci na Jaedonga ? Dnes uz nemaj lidi zadnej respekt .....
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    MARTYMARTY: Dej tam těch hráčů víc :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Ale muzes udelat treba nejaky lepsi logo, zlobit se nebudu, jsem si chvili jenom v noci/odpoledne hral s PS :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LOBIN: Bible starcraftu kapitola pata, vers 23,14: I ten kdoz vezme jmeno ci osobu boziho Jaedonga nadarmo do huby, bude se dva roky ve srackach sve spatne hry broditi a nedostane se mu vyhry pomoci rushe.
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    Btw nechces se Marty dat nakej obrazek do zahlavi ze hry bez toho korejce? Sara vpravo je fajnova, ale ten clovek vlevo - at uz je to sebevetsi celebrita treba - mi nejak kazi dojem :)) To uz tam dat radsi poradnyho Hydraliska ;))
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Hráči by měli mít sekundanty :D (ovšem pak by tam muselo být pravidlo, že sekundant nesmí mít o moc větší rating než samotný hráč a že nesmí odehrát většinu zápasů)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    XPEEPAX: No tak se Ti stane to, co se stalo uz ostatnim predtim, ze holt treba jedno kolo nemohli odehrat a dostali kontumacni prohru, no, to je toho :)
    XPEEPAX
    XPEEPAX --- ---
    Ja chci jen nahlasit, ze delam 3 smenny provoz, takze je klidne mozny, ze se nebudu schopen domluvit se svym protihracem. Napriklad kdyz budu mit nocni a on bude mit cas jen od deviti, nebo kdyz budu mit odpoledni a on bude mit cas jen do desiti, tak se proste nepotkame...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nebo jestli vám stačí 5 kol za 21dní, tak třeba PO/UT/ST/CT/PA, SO/NE/PO/UT, ST/CT/PA/SO, NE/PO/UT/ST, CT/PA/SO/NE

Což by mě třeba vyhovalo. Protože 4/5 si můžu v klidu zahrát a i když se mě vleze jeden nevhodný víkend, tak furt mám 3/5 v klidu...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    MARTYMARTY: No ja myslim ze s tim ze bude budto kazdy druhy kolo o den delsi jak psal mckidney nebo kazdy ctvrty jak sem psal ja nemuze mit problem nikdo, datum aktualniho kola je stejne vzdycky napsanej v zahlavi takze to nemuze nikdo poplest
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    No tak to je otazka, no, jestli udelat kola s rozdilnou dylkou, byl bych rad, kdyby se k tomuhle vyjadrilo vic lidi, me je to vpodstate uplne fuk ale rad bych, aby to vyhovovalo pokud mozno vsem nebo co nejvic vsem :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MARTYMARTY: Mě právě přijde blbý mít vždy stejný počet dní..
    Proč to nevzít SO/NE/PO/UT, ST/CT/PA, takhle i když si vemeš prodloužený víkend, tak stihneš víkendové kolo a i když budeš mít v týdnu stresující práci, taks e domluvíš na víkend se spoluhráčem...

Pamatuju si, že jsem prohral aspon 1 kolo kvůli stresu z práce. Normálně missclicky už od prvních raxů-...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    V hofyland turnaji bylo 30 lidi a taky bylo playoff top 8. Me to prijde odpovidajici cca prvni tretina
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    TOMMY_ZLEE: No v M:TG treba na poslednim grand prix bylo 1400 lidi a taky nakonec bylo top8 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam