• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: sem v praci, tak doufam ze aspon nahodite replay :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Tak finále by mělo začít cca těch 21.00, kdyžtak kdo chce obsit, tak PM mně nebo martymu, ať na vás ingame počkáme a invitneme .)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak to vypadá na dnešek někdy mezi 21 - 22 přibližně, záleží jak já a savannah dorazíme :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MCKIDNEY: Jako nejsou to nic moc hry. Jednou zkusil on cheesnout mě a nevyšlo mu to, jednou jsem cheesnul já jeho a vyšlo to. Jednu hru mě hrozně rozsekal bouřkama, až jsem to leavnul :D A jednu jsem ho dal prvním pushem :) /tak, konec spoileru :DD/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    tak to jdu stahnout replaye :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MCKIDNEY: Ne no :-) Někde tu budou i repy snad
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pockej on tě jandos nedal? ;)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    jj, místo toho, aby mě rozkrájel dneska, to udělá jindy :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hmm škoda :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Informuji a omlouvam se, ze bohuzel dneska to nestiham to finale, takze snad update na termin prijde brzy
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    MARTYMARTY: Jj, trochu si deadlocknul sam sebe, stacil by jeden drop do jeho base a bylo po nem :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LET_ME_BE: Ale jako ta prvni hra ta byla uplne mega hrozna, tak silene to zakempit jsem nechtel, ale pak uz jsem nejak nestihal nic jinyho nez jit ty BC a stejne jsem to malem prohral... a ty reapery jsem treba vubec nestihl pouzit, jsem se chystal na nejakej ninja utok a proste to vysumelo uplne :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LET_ME_BE: No chtel jsem tam videt a zrovna jsem potreboval postavit engineering bay :D Pak mi to tam trochu blokovalo gas, no :)
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    MARTYMARTY: Hele jenom dotaz, proc si postavil prave engeneering bay v jeho goldu (jde mi o tu budovu ne to misto).
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    LET_ME_BE: Dik, no, za ty terany je to takovy nejisty zatim u me, precejenom jsem tedka hral porad tossy :)
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    SAVANNAH: Au, to mne jako Protose bolelo :'(
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    MARTYMARTY: Teda to byl pekne jednostranny masakr. Ale sakra marty hrajes fakt dobre.
    REESHA
    REESHA --- ---
    MARTYMARTY: YES! diky, ja vcera dorazil domu v pul devaty... a do deviti casu dost, dam si Trpaslika a bum, usnul jsem... :(
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak jestli nekdo touzi po replayich, tak jsou tady.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    jeee ja to prosvih :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam