• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    a ty raxy na zlate byly taky slusne prekvapko :)
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    TRIPLT: ten helion tam byl k nezaplaceni :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Dobre sem se nasmal kdyz se o tebe Marty rozbil a napsal tak takhle dopada agrese za terrana :-D
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    STRANGERD: ono, když se pak člověk kouká na svoje replaye, tak je taky chytrej :) Jenže v tu chvíli, když člověk hraje, tak působí plno faktorů. Marty má přecejen trochu pověst, takže trochu stresu je taky na místě a mně pak třeba taky napadlo, že jsem mohl pushnout ve chvíli, kdy se stahoval bránit těžbu, ale třeba pár vteřin potom :)
    Důležitý je, že vim, co jsem teď posral a přístě se to aspoň pokusim udělat líp. Nikdy mě třeba nenapadlo zaharasit těžbu a využít stáhnutí od expy :) Mám další fígle do rukávu.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    No jako nejlepší mi přišel asi ten basetrade na LT :) Každopádně se zvukem nevím, co nadělat. Nemůže to být jenom že to nestíhá komp? Případně to natáčet obojí naráz (video z SC + audio z mic)?

Jinak já bych EN taky preferoval :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUNBEAM: easy to judge, hard to do it better :)

gratulace vsem smolarum co to stejne jak ja posrali v Bo8 :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    LOBIN: Nevím, ale na TL to vědět budou :)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    a co to vyzaduje takovej livecast? mysleno spis programove nez jako ze mluvit a mit na to na lince bandwidth ;)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Tak jsem na vyzkoušení okomentoval tu poslední na Steppes of War... no, je to na hovno. Zpožďuje se mi zvuk, Xfire mi nezaznamenává overlay na progressbaru a chce se mi spát... takže to asi odložím na neurčito.
    Ale kdyby se třeba ve finále dělal livecast, který by technicky zajišťoval někdo jiný a já bych se musel zapojit pouze formou pozorovatele na skypu, tak není problém :D
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SUNBEAM: "But I'm a terran!"
    "Stop making excuses!"
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    jako kuci ja viděl 3 hry a vyváděli jste tam voba strašný věci no :D

ale jako chudák sharny, kolikrát to měl prakticky v kapse a pak ..... darmo mluvit

popohánění na obs kanále typu jdi! push! nepomáhalo, když stál na středu a čekal :D

a jinak "making pylons making probes" !!!
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    OGLOKOOG: Hele ja osobne nevim kterou hru, me prisly vsechny hrozne funny, kazdopadne english imho neva, spis lip :)
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    Bohužel mi nedošlo, že dneska odsud (a od jediného svého stroje, na kterém běží SC2) odjíždím, ale pokusím se přes noc nahrát aspoň jednu hru. Ovšem otázka zní, která by to měla být?
    Předem upozorňuji, že prostě nejsem schopen česky mluvit tak, aby mi bylo aspoň trochu rozumět (a i kdybych to zvládal, tak bych musel plést češtinu s angličtinou a to si na triko nevezmu), takže to bude anglicky.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: jojo, ten byl supr :) Jak jsem říkal ingame v obs channelu -- skoro jako když jsem jel 5 roach rush a v době, kdy jsem pokládal Roach Warren, tak jsem zjistil, že nemám pool :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    No jako ten pauzlej barax v ty druhy hre byl taky dobrej, ja koukam proc furt nemuzu panacky a to scv tam tak stoji vedle :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    SHARNY: jo, ten helion drop byl ale fakt dobrej! :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MARTYMARTY: Takhle kvalitně a napínavě jsem si nezahrál dlouho :D Nejlepší, když oba dělaj chyby no :) A solidně napínavý.
    Musim teda říct, že za některý věci bych si nejradši utrhl hlavu a předhodil ji zerglingům, ale jiný jsem zas dělal poprvý v životě (vymakanější helion drop :D). Každopádně já to beru jako překonání sebe sama a ty replaye určitě pro zasmání doporučuju.

SAVANNAH: Načež se skupina vysoce vyzbrojených scv vrhla na skupinu marauderů a CC se smutně vznáší nad rozestavěnou expou nepřítele :D :D :D

Oglokoogu okomentuj to! :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Marty dobre si to vymyslel :-D
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SAVANNAH: to neni tak spatne zvednes CC a SCVcka ti sami prejedou :-D pak je akorat musis pochytat na expandu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam