• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    Na turnmaj se tesim, osobne budu moct asi jen ten vikend pred Vanocema...precijen toho 25 a 26 se lita vsude mozne po pribuzenstvu...ci se clovek venuje rodine...

Co se tyce formy turnaje, tak to je mi vlastne uplne jedno, ale BO1 v zakaldnich skupinach a pak play of s finale zni dobre;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    bohuzel o vikendech hrat nemuzu.. takze se tesim na novorocni kolo turnaje ;)

GL s organizaci
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MARTYMARTY: supeeer! :) mazu trenovat PvT :P
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Hodil jsem pár anket, tak zkuste odpovědět a případně navrhovat další věci během pár následujících dní...
    Moje předběžná vize je následující:
    Přihlášení lidé se rozdělí do X (x nějaká mocnina dvou) skupin pokud možno rovnoměrně, ve skupinách se na vylosovaných mapách odehrají zápasy každý s každým BO1 a potom z každé skupiny podle počtu hráčů celkem postoupí několik zhora do pavouka (buď single nebo double elimination cca BO3) a pak bude samozřejmě finále.
    Když by bylo hodně účastníků, tak by se to dalo případně rozdělit na ty dva dny, jak jsem zmínil v jedný anketě.
    Do turnaje počítám s nasazením některých hráčů podle výsledků ligy, tak, aby se nepotkali nějak moc v těch skupinách na začátku například.
    PERRY
    PERRY --- ---
    rád zúčastnil a snad mi to vyjde
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Turnaje bych se

30 hlasy od 30 respondentů

MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---

Pokud bude hrát víc lidí, chci aby se turnaj hrál

29 hlasy od 29 respondentů

MARTYMARTY
        MARTYMARTY --- ---

Kdy mám čas odehrát vánoční turnaj (více možností jde)

59 hlasy od 31 respondentů

SAVANNAH
          SAVANNAH --- ---
          MARTYMARTY: Okej :)
          MARTYMARTY
          MARTYMARTY --- ---
          SAVANNAH: Nebud zvedavej, budes brzo starej :-) Pracuje se na tom, Samiel vyjednává a já už snad vím skoro jak to bude s tím turnajem, tak info snad brzo bude :-)
          SAVANNAH
          SAVANNAH --- ---
          SAMIEL: Tak co, nějaká odpověď? :)
          SAMIEL
          SAMIEL --- ---
          SAVANNAH: fajn, napsal jsem, uvidime, co on na to.
          SAVANNAH
          SAVANNAH --- ---
          SAMIEL: Určitě, za to se nic nedá, v nejhoršim nás pošle do háje :)
          SAMIEL
          SAMIEL --- ---
          Mam tedy napsat nyxovi?
          CUBIK07
          CUBIK07 --- ---
          MARTYMARTY: Všechno v poho, vždyť nehoří. Už tak děláš dost ;-).
          MARTYMARTY
          MARTYMARTY --- ---
          Přátelé, to je dobrá myšlenka, už jsem o ní taky uvažoval, zkusit sehnat alespoň nějakého symbolického sponzora, ale zatím nevyřešil. Vánoční turnaj mám v hlavě, do konce týdne postnu něco sem, nebojte se... Bohužel jsem teď dost ve vrtuli a nestíhám, tak se omlouvám za odmlku :-)
          SHARNY
          SHARNY --- ---
          SAVANNAH: A ještě si vylepší pověst, že podporuje kulturní a sportovní akce :)
          SAVANNAH
          SAVANNAH --- ---
          SHARNY: Rozhodně :) Ono by klidně mohl takhle sponzorovat třeba i normální NYX ligu :) Jeho to nic nestojí a bude se aspoň hrát o něco :)
          CUBIK07
          CUBIK07 --- ---
          SHARNY: Super nápad ;-)
          SHARNY
          SHARNY --- ---
          Když už se bavíme o vánočním turnaji, co do toho zahrnout majitele fóra?:) Strejda Nyx by mohl třeba prvním třem dát VIP funkce a hodit to do aktualit pro případný zvětšení povědomí :)
          Myslim, že by rád ukázal praktičnost fóra v mnoha ohledech :D
          Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam