• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    MARTYMARTY: To vypadá super...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: A nemůžeš hodit nějaké demo toho? By mě zajímalo, jak to vypadá :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No aspon jsi me primel se na to jeste podivat a trochu to zrevidovat... ale jako jeste tucnym pismem... :D

Jinak teda jak jsem predesilal tady asi nekdy driv, ze snad prejdeme na jinou stranku, kterou spachal Architech, tak pro tenhle turnaj zatim uvidime, momentalne ta stranka neni uplne friendly pro delani ciste bracketovejch turnaju a jelikoz neni cas to nejak upravovat, tak zustaneme u toho, co ted je... ale do budoucna snad k tomu fakt dojde, bo stranka jako takova se mi moc libi aj vam bude pak urcite :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Dobře, tak jsem slepej, no a co? :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: no je to v sekci "ceny" hned nad zaverecnym velkoodstavcem "PRAVIDLA", tak snad to tam tak staci? :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Dej to do pravidel do kolonky Prize :) Každopádně určitě to bude o to zajímavější, když bude o co hrát
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jinak bych rád informoval, že se podařilo vyjednat sponzorský dar pro turnaj, kterým je půlroční prémiová verze NYXu pro vítěze turnaje, díky Marku Jandovi aka NYX!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Toz jde se na vec :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Count me in :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže, je to tady, trochu se to vleklo, snad nám nic neuteklo...

Tímto zahajuji registraci do vánočního turnaje XMAS 2010!

Turnaj se uskuteční v neděli 19. 12. od 15:00, registrace jsou otevřené do soboty 18. 12: do 11:59.

Zatím známe informace na stránce turnaje: http://www.reachthesky.net/nyxsc2league/xmas2010/index.html

Přihlášky, dotazy, nápady, bugy ke mě do pošty :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    pred chvilkou, v ramci skoro spusteni registraci na turnaj :) njn, me se taky libil, jsem ho nasel na google :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Héj, kdy se změnil obrázek na raynora s čepicí? :D Jsem nějak nepostřeh, ale je dobrej :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Hele, jak se tu řešil ten casting naší ligy, teď koukám, že na day9 udělal guide na to :)

Screencast Live: How To Make Your Own Web TV Show - PCWorld
    http://www.pcworld.com/article/213034/screencast_live_how_to_make_your_own_web_tv_show.html
    PLECH
    PLECH --- ---
    Hlásím se. Ze zmíněných termínů můžu kdykoli.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    25 je vetsinou u me volno, 26 je family, ale to ej přes oběd, takže večer klidně můžu ;) Takže se vcelku přizpůsobím ;) Dokonce bvych mohl i odložit PS3 a začít trenovat ;)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    Na turnmaj se tesim, osobne budu moct asi jen ten vikend pred Vanocema...precijen toho 25 a 26 se lita vsude mozne po pribuzenstvu...ci se clovek venuje rodine...

Co se tyce formy turnaje, tak to je mi vlastne uplne jedno, ale BO1 v zakaldnich skupinach a pak play of s finale zni dobre;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    bohuzel o vikendech hrat nemuzu.. takze se tesim na novorocni kolo turnaje ;)

GL s organizaci
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MARTYMARTY: supeeer! :) mazu trenovat PvT :P
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Hodil jsem pár anket, tak zkuste odpovědět a případně navrhovat další věci během pár následujících dní...
    Moje předběžná vize je následující:
    Přihlášení lidé se rozdělí do X (x nějaká mocnina dvou) skupin pokud možno rovnoměrně, ve skupinách se na vylosovaných mapách odehrají zápasy každý s každým BO1 a potom z každé skupiny podle počtu hráčů celkem postoupí několik zhora do pavouka (buď single nebo double elimination cca BO3) a pak bude samozřejmě finále.
    Když by bylo hodně účastníků, tak by se to dalo případně rozdělit na ty dva dny, jak jsem zmínil v jedný anketě.
    Do turnaje počítám s nasazením některých hráčů podle výsledků ligy, tak, aby se nepotkali nějak moc v těch skupinách na začátku například.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam