• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Tak nikdo se prostě odhlašovat nebude, no :D Ale zobrazení pavouka by bylo hezký O:-) Každopádně je bezva, jak tam jsou všechny repy rovnou u zápasů, člověk to nemusí dohledávat na nyxu
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No tak se podivej na tohle treba, Archi tam zadal ty predchozi ligy, proto zalozil asi vsechny uzivatele pocitam... zatim heslo nepotrebujes, tak co uz, az to pujde do ostryho pouziti, tak heslo urcite dostanes, tohle je jenom prototyp, neni tam vic veci, treba se jde do turnaje prihlasit, ale uz ne odhlasit :D

http://vvv.mazec.org:1337/nyx-sc2-league-season/
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: No to ne no, ale forgot pwd tam není a novou reg mi to nedovolí :) A já se chtěl přihlásit do turnaje...

A co to má všechno teda umět? Jasný, že registrace do turnajů a tak, ale jestli jako že i dělat groupy (počítat body, říkat, kdo postoupí) / pavouky? (což by bylo awesome a děsnýho dělání s tim :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Spis akorat proste nemas heslo :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: http://vvv. :DDD Ale jinak to vypadá moc pěkně, určitě. Jenom mi někdo sebral můj login :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SLUPKA: No jako jo, no, Architech to udělal moc pěkně, akorát říkám, dělat v tom bracket mi přijde, že je víc problém než přínos, ještě to potřebuje trošku potunit... ale je tam spousta věcí i, lidi tam můžou zadávat výsledky samy, nahrávat replaye... a navíc to vypadá fakt nádherně :-)
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    MARTYMARTY: To vypadá super...
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: A nemůžeš hodit nějaké demo toho? By mě zajímalo, jak to vypadá :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: No aspon jsi me primel se na to jeste podivat a trochu to zrevidovat... ale jako jeste tucnym pismem... :D

Jinak teda jak jsem predesilal tady asi nekdy driv, ze snad prejdeme na jinou stranku, kterou spachal Architech, tak pro tenhle turnaj zatim uvidime, momentalne ta stranka neni uplne friendly pro delani ciste bracketovejch turnaju a jelikoz neni cas to nejak upravovat, tak zustaneme u toho, co ted je... ale do budoucna snad k tomu fakt dojde, bo stranka jako takova se mi moc libi aj vam bude pak urcite :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Dobře, tak jsem slepej, no a co? :D
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: no je to v sekci "ceny" hned nad zaverecnym velkoodstavcem "PRAVIDLA", tak snad to tam tak staci? :-)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Dej to do pravidel do kolonky Prize :) Každopádně určitě to bude o to zajímavější, když bude o co hrát
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jinak bych rád informoval, že se podařilo vyjednat sponzorský dar pro turnaj, kterým je půlroční prémiová verze NYXu pro vítěze turnaje, díky Marku Jandovi aka NYX!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Toz jde se na vec :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Count me in :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Takže, je to tady, trochu se to vleklo, snad nám nic neuteklo...

Tímto zahajuji registraci do vánočního turnaje XMAS 2010!

Turnaj se uskuteční v neděli 19. 12. od 15:00, registrace jsou otevřené do soboty 18. 12: do 11:59.

Zatím známe informace na stránce turnaje: http://www.reachthesky.net/nyxsc2league/xmas2010/index.html

Přihlášky, dotazy, nápady, bugy ke mě do pošty :-)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    pred chvilkou, v ramci skoro spusteni registraci na turnaj :) njn, me se taky libil, jsem ho nasel na google :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Héj, kdy se změnil obrázek na raynora s čepicí? :D Jsem nějak nepostřeh, ale je dobrej :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Hele, jak se tu řešil ten casting naší ligy, teď koukám, že na day9 udělal guide na to :)

Screencast Live: How To Make Your Own Web TV Show - PCWorld
    http://www.pcworld.com/article/213034/screencast_live_how_to_make_your_own_web_tv_show.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam